pastila problema!!!

multumesc, dar am luat pastila normal, adik dupa 8 zile...c pot sa patesc????
11 comentarii

iau lo-femenal de aproape 8 luni si nu ma mai simt bine cu ele!vreau swa stiu daca nu mai iau ultima foilie si iau alt tip de anticonceptionale orale(tryregol), este vreo problema?multumesc

daca un medic de planning ti-a recomandat tri-regol, nu e nici o problema. Daca insa nu medicul ti le-a recomandat eu zic sa mergi intii sa vorbesti cu unul.

au trecut deja 5 zile de knd am luat postinor2 si nu mi'a venit ciclul.deci este posibil sa fiu insarcinata?

in perioada celor 7 zile de pauza urmata contraceptiei hormonale regulate am luat postinor 2 in urma unei contact sexual neprotejat, au trecut ceva zile iar menstruatia nu

in perioada celor 7 zile de pauza urmata contraceptiei hormonale regulate am luat postinor 2 in urma unei contact sexual neprotejat, au trecut ceva zile iar menstruatia nu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 4marvelon 28.. cate zile trebuie sa iau ca sa ma protejez?
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 5daca am renuntat 6 luni la anticonceptionale, acum pot sa le reiau?
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 8Contraceptivele Yaz si efectele adverse
- 7anticonceptionalele yaz
- 7Nerespectarea programului de anticonceptionale
- 5Risc de sarcina?
- 16am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
- 0Anticonceptionale luate cu intarziere !
- 1Am uitat sa iau Mercilon dupa pauza de 7 zile
- 0Ce sa fac???
- 0Cind pot sa incep anticonceptionalele.
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
- 4Nu am luat anticonceptionale corect
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: