Pot intarzia menstruatia?
As vrea sa stiu daca pot intarzia mentruatia pt o saptamana.Am inteles ca se foloseste vitamina K, dar eu iau Diane 35 si as vrea sa stiu daca e indicat sa se foloseasca impreuna si ce riscuri ar exista.De asemenea, daca iau urmatoarea folie cu Diane 35 cu o saptamana mai tarziu fata de normal, va avea acelasi efect la sfarsit?Adica pot intazria menstruatia si prin metoda asta fara sa ma dereglez prea tare?Daca da, in saptamana in care nu le iau, presupun ca e indicat sa se foloseasca o alta metoda de contraceptie?
Multumesc!
Multumesc!
3 comentarii
N-ai ce face??? Iti faci probleme singura? De unde-ti vin ideile astea? Lasa corpul in pace, nu amana nimic, nu forta nimic. Si iei atatea pastile..cu prezervativ nu se poate? Pastilele iti fac rau la stomac, ficat, vezica biliara, rinichi..
Eu am intrebat doar din punct de vedere medical, nu pt sfaturi de viata.Daca vreau sa fac lucrul asta e clar ca am un motiv bine intemeiat, asadar daca poate cineva sa imi raspunda strict la ce am intrebat, multumesc!
Din moment ce luati Diane, puteti folosi Diane pentru dirijarea ciclului. Stiind ca atata timp cat luati Diane menstruatia nu apare, procedati astfel: dupa sfarsitul foliei continuati folie noua fara pauza obisnuita de 7 zile. Intrerupeti folia noua dupa primele 7 pilule si faceti pauza de 7 zile. Cele 14 pilule ramase pastrati-le, nu se stie cand va vor folosi din nou.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2amanare menstruatie
- 3Menstruatie la plaja
- 1Amanarea menstruatiei
- 0Amanare menstruatie
- 1As dori intarzierea mentruatiei cu aprox. o saptamana
- 0Menstruația și vitamina k
- 0Orgametril si ovulatia
- 1Anticonceptionale
- 3Întârzierea menstruatiei
- 2Amânare menstruație, va roggg
- 0Cum imi pot intarzia menstruatia
- 0vitamina k- eficienta sau nu?
- 0Intrebare intarziere menstruatie cu AC, urgent.
- 0întârzierea ciclului menstrual
- 2Amânare menstruatie-Yasmin-intrebari
- 0Provocare menstruatie
- 1Pauza de 7 zile între contraceptive
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
Mai multe informații despre: amanarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: