Ce anticonceptional imi recomandati?
Buna, la recomandarea medicului ginecolog am luat diane 35 pentru cosuri 5 luni. Apoi am fost sa imi recomande ceva doar pentru contraceptie pentru ce mi-au disparut problemele cu cosurile. Am fost la 2 medici si unul mi-a recomandat yaz si unul yasmin. Care mi-l recomandati? Sau as putea sa continuu cu melleva 35 care este inlocuitorul lui diane35 (diane este retras de pe piata), pentru ce m-am simtit bine cu el si nu am avut nici un fel de reactie adversa. Va rog sa imi raspundeti, multumesc!
4 comentarii
Daca v-ati simtit bine cu Diane, atunci continuati cu melleva, care e copy and paste fata de Diane. Celelalte doua, yaz si yasmine, nu au aceeasi formula.
Buna, revin din nou. si melleva s-a retras de pe piata. As vrea sa imi recomandati dumneavoastra ceva, pentru ca nu am timp sa merg la doctoul care mi-a recomandat dianele pentru ca este dintr-un al oras si in doctorii de la mine din oras nu prea am incredere (de acea am fost la doi). As dori ceva pentru contraceptie, pentru ca problemele cu cosurile mi-au disparut, am 160cm, 50kg, si m-am saturat de prezervativ (am o relatie stabila, de durata). Va rog sa imi raspundeti, multumesc!
Buna ziua! Am 20 de ani si vreau sa iau anticonceptionale dar nu am menstruatia regulata. Cum fac cu pilulele pt perioada menstruatiei?Imi puteti explica va rog cum sa le iau in situatia aceasta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 3control pt anticonceptionale?
- 106Anticonceptionalele si menstruatia
- 3anticonceptionalele si ingrasatul
- 3Yasmin si durerea de sani
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 16Boli favorizate de pilule
- 6yasmin+nizoral
- 3Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?
- 3dupa un examen coproparazitologic, mi s-a spus ca am ascarizi
- 3sucul frutti fresh de grefe si anticonceptionalele
- 33Nelamuriri Artizia
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 6risc sa raman insarcinata?
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 1Protectia AC in caz de voma
- 0Anticonceptionale fara pauza...
- 1Pastila luata cu intarziere!
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: