Ce anticonceptional imi recomandati?

Buna, la recomandarea medicului ginecolog am luat diane 35 pentru cosuri 5 luni. Apoi am fost sa imi recomande ceva doar pentru contraceptie pentru ce mi-au disparut problemele cu cosurile. Am fost la 2 medici si unul mi-a recomandat yaz si unul yasmin. Care mi-l recomandati? Sau as putea sa continuu cu melleva 35 care este inlocuitorul lui diane35 (diane este retras de pe piata), pentru ce m-am simtit bine cu el si nu am avut nici un fel de reactie adversa. Va rog sa imi raspundeti, multumesc!
4 comentarii

Daca v-ati simtit bine cu Diane, atunci continuati cu melleva, care e copy and paste fata de Diane. Celelalte doua, yaz si yasmine, nu au aceeasi formula.

Buna, revin din nou. si melleva s-a retras de pe piata. As vrea sa imi recomandati dumneavoastra ceva, pentru ca nu am timp sa merg la doctoul care mi-a recomandat dianele pentru ca este dintr-un al oras si in doctorii de la mine din oras nu prea am incredere (de acea am fost la doi). As dori ceva pentru contraceptie, pentru ca problemele cu cosurile mi-au disparut, am 160cm, 50kg, si m-am saturat de prezervativ (am o relatie stabila, de durata). Va rog sa imi raspundeti, multumesc!

Buna ziua! Am 20 de ani si vreau sa iau anticonceptionale dar nu am menstruatia regulata. Cum fac cu pilulele pt perioada menstruatiei?Imi puteti explica va rog cum sa le iau in situatia aceasta?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Anticonceptionalele un pericol dupa 35 de ani?
- 2Vitaminele scad efectul contraceptivelor?
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 8sunt nesigura.pt un medic
- 4Am luat anticonceptionale 1 an jumate fara pauza!
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 4Anticonceptinale
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 2grapfruit si anticonceptionalele
- 1Anticonceptionale luate invers
- 1intreruperea anticonceptionalelor
- 1Protectia AC in caz de voma
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile
- 1Anticonceptionalele
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: