anticonceptionale - cum se iau?
buna seara?daca ciclul menstrual s-a terminat in urma cu 2 zile, asta fiind sambata 17 martie 2012.si iau anticonceptionale din data de 19 martie..este o problema?sau trebuie sa le incep la urmatoarea menstra?
11 comentarii
Nu e o problema, dar in prima saptamana de pilule trebuie sa folosesti si prezervativ sau sa eviti sa ai relatii sexuale.
as mai avea inca o intrebare, daca in pauza de 7 zile am contacte sexuale si este si ciclul menstrual..este o problema?
Vrei sa stii daca in aceste conditii ramai insarcinata ? Nu, ai protectie.problema este ca nu e bine sa ai contact sexual pe menstruatie..
am luat anticonceptionalale in data de 19 martie, fiind la doua zile dupa menstruatie..mai am de luat pana in data de 8 aprilie pana cand mi se termina blisterul.si o sa fac pauza de 7 zile, in care o sa-mi vina menstruatia cam pe data de 9, 10 aprilie.o sa incep sa iau anticonceptionalele din data de 16 aprilie, chiar daca menstruatia mai este.exista riscul sa raman insarcinata daca nu am inceput sa le iau din prima zi a menstruatiei?Multumesc
Cate zile a durat sangerarea ? In prima saptamana de pilule ai avut contact sexual fara prezervativ si cu ejaculare in interior ?
Buna ziua doamna doctor!
In urma unei intarzieri ale ciclului menstrual, am mers la ginecologie pentru o investigatie.
Mi-a gasit chist ovarian drept in urma unei ecografii transvaginale.
Mi-a dat Utrogestan, 200mg /seara, timp de 10 zile pentru instalarea menstruatiei si Logest in prima zi de aparitie a menstruatiei, timp de 3 luni pentru micsorarea chistului.
Astazi este a 5-a zi de cand administrez Utrogestan si mi-au aparut scurgeri sangeroase.
Intrebarea mea este: pot considera ca fiind prima zi de menstruatie si sa opresc utrogestan si sa incep administrarea anticonceptionalelor?
Va multumesc pt raspuns
In urma unei intarzieri ale ciclului menstrual, am mers la ginecologie pentru o investigatie.
Mi-a gasit chist ovarian drept in urma unei ecografii transvaginale.
Mi-a dat Utrogestan, 200mg /seara, timp de 10 zile pentru instalarea menstruatiei si Logest in prima zi de aparitie a menstruatiei, timp de 3 luni pentru micsorarea chistului.
Astazi este a 5-a zi de cand administrez Utrogestan si mi-au aparut scurgeri sangeroase.
Intrebarea mea este: pot considera ca fiind prima zi de menstruatie si sa opresc utrogestan si sa incep administrarea anticonceptionalelor?
Va multumesc pt raspuns
nu, nu am avut relatii sexuale nici protejate nici neprotejate:)...ciclul menstrual va trebui sa-mi vina in aprilie..
@nicolici : Da, daca e prima zi de sangerare incepe Logest.
@eusitu:Atunci nu exista riscul de a ramane insarcinata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 3Injectabil sau pastile
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 4Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
- 2Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 3yasmin si modul de administrare
- 10anticonceptionale dupa mine sau merg la medic?
- 25pauza de 7 zile
- 10anticonceptionale desorelle
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 7anticonceptionale si diareea
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 1intreruperea anticonceptionalelor
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 0cum iau contraceptivele?
- 0Anticonceptionale fara pauza...
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: