nu pot ramane insarcinata
acum trei saptamani am fost la control ginecologic si, , , la ecografie vaginala sa arata an uter ceva neclar...care nu sa putut specifica nici maca de ginecolog (se poate sa fie sarcina..sau polip)nu mai problema este ca am pe ovarul drept un chist, si dreptul e invlamat, se poate, , , exista polip an uter sau pe uter? Mi-sa facut analize pe baza de ormonii.la care rezultatele nu sa-au citit anca pana vineri.La care ieri am aflat ca testul paps este negativ (pap IV) cat de grav este ? sunt foarte angrijorata a-mi doresc foarte mult o sarcina...pt a putea fi mamica, , am nevoie de ajutor sau de un sfat ce as putea face daca cu problemele de mai sus pot ramane vreodata ansarcinata?? va multumesc
4 comentarii
La Papanicolau scrie clasa IV ? Atata scrie?? Daca e clasa IV trebuie urgent sa mergi la ginecolog cu toate analizele, sa ti le interpreteze si daca trebuie sa si incepi un tratament! Daca la medicul tau te poti programa peste mai multe zile, atunci mergi la altul, oricare, nu mai amana.
Sanatate!
Sanatate!
buna...da a iesit papanicolau IV..mi-am facut maine deja la doctorita mea o programare dar sincer am-i este frica poate tb sa fac operatie.. asta este tb sa acept situatia...at-i multumesc pt sfat.at-i doresc o seara placuat.
Incerc de citeva luni sa ramin insarcinata dar.imediat dupa actul sexual daca fac miscari sau ma ridic din pat sperma ejaculata se elimina imediat.De fapt ea trebuie sa ramina in interior sau nu?sa fie asta problema?ce sa fac in asa caz?
Buna.din cate am auzit...este bine sa nu te ridici di pat.si mai ancearca dupa contactul sexual sa-ti spui la spate o perna ...sau sa -ai o pozitie mai ridicata cu picioarele mai sus..pt ca sperma sa, nu se elimine imediat.Dar mai poti sa ceri si sfatul ginecologului tau.mult succes.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu folosesc metode anticonceptionale. as vrea sa stiu de ce nu pot ramane insarcinata.
- 4Ne dorim un copil
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 5Hodgkin - vreau copil! se poate?
- 6Sora mea nu poate sa faca bebe! Ajutati-ma!
- 3vrem sa avem un copil!ce ar trebui sa fac inainte
- 10Cum pot ramane insarcinata?
- 1vreau sa raman insarcinata
- 4imi doresc un copil
- 4analize pentru sarcina
- 7vreau sa raman insarcinata
- 3sunt operata de peritonita, mai pot ca sa raman insarcinata?
- 5Sfat pentru a ramane insarcinata
- 10vreau un copil!
- 4Vreau un copil
- 1Vreau un bebe!
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 2Vreau sa raman insarcinata !!!
- 5Concepere bebe
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: