Ne dorim un copil

15-09-2006
Camy_giorgiana
Nu este medic/terapeut
Camy_giorgiana
De mai bine de un an incercam sa avem un copil. Am fost amandoi la doctor ( Germania) si ne-am controlat. Mie nu mi-a gasit nimica iar sotul are o mobilitate sacazuta si ia dat ca tratament tablete de fier. Trebuie sa precizez ca eu nu am luat niciodata pile si nici alte boli daca le pot numi asa nu am avut. Santem foarte nelamuriti si va rog sa ma ajutati, de ce nu raman insarcinata??? Ce sanse sant sa raman insarcinata? Eu deja sant dezamagita si imi dores din tot sufletul un bebe mic. Va multumesc anticipat
4 comentarii
0
18-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
cauza pare a fi mobilitatea scazuta a spermatozoizilor sotului dvs. Medicul care ii urmareste tratamentul va va informa, pas cu pas, care sunt sansele de a obtine o sarcina si ce mai trebuie facut
0
19-09-2006, ora 00:00
Camy_giorgiana
Nu este medic/terapeut
Camy_giorgiana
in primul rand va multumes pentru raspuns si timpul acordat anuntului meu.
Doctori nu ne-au spus mai nimic nici ca aceasta ar fi o problema nici ca nu ar fi, nici daca vom putea avea copii. Mie la inceput mi-a explicat ca trebuie sa imi faca o multime de teste iar pana la urma nu mi-a facut mai nimica toata decat sa uitat sa vada cum lucreaza ovarele si a zis ca este totul in ordine. Sar putea ca eu sa am trompele infundate ???
Ce ma sfatuiti sa fac? CAre este sansa de a avea un bebe?
Este oare din cauza stresului?
Va rog din suflet ajutatima si datimi niste sfaturi
Va mulötumes anticipat
0
19-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Singurul sfat pe care vi-l pot da este sa mergeti la o clinica specializata in tratarea fertilitatii si sa vorbiti cu un medic de acolo(ceea ce cred ca ati si facut)
Evident ca medicul dvs nu v-a mai investigat pe dvs in amanunt, odata ce s-a descoperit ca sotul are o problema de fertilitate.Din pacate nu am cum sa stiu care este cauza infertilitatii sotului(spermatozoizii cu motilitate scazuta) insa, in centrele de tratament al infertilitatii se fac investigatii in acest sens, si se poate astfel afla si daca e sau nu reversibila problema...
Sanse sa faceti copii exista, in ultima instanta prin fertilizare in vitro
0
22-06-2007, ora 00:00
elenah
Nu este medic/terapeut
elenah
Vorbiti cu dl.profesor Vasile Andritoiu din Tg.Jiu.Oricum si dansul inainte de a va da un tratament va va cere niste analize. Tratamentul dansului este pe baza de produse apicole.Articole despre activitatea dansului gasiti pe net, Formula As.Bafta multa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •