Ne dorim un copil
De mai bine de un an incercam sa avem un copil. Am fost amandoi la doctor ( Germania) si ne-am controlat. Mie nu mi-a gasit nimica iar sotul are o mobilitate sacazuta si ia dat ca tratament tablete de fier. Trebuie sa precizez ca eu nu am luat niciodata pile si nici alte boli daca le pot numi asa nu am avut. Santem foarte nelamuriti si va rog sa ma ajutati, de ce nu raman insarcinata??? Ce sanse sant sa raman insarcinata? Eu deja sant dezamagita si imi dores din tot sufletul un bebe mic. Va multumesc anticipat
4 comentarii
cauza pare a fi mobilitatea scazuta a spermatozoizilor sotului dvs. Medicul care ii urmareste tratamentul va va informa, pas cu pas, care sunt sansele de a obtine o sarcina si ce mai trebuie facut
in primul rand va multumes pentru raspuns si timpul acordat anuntului meu.
Doctori nu ne-au spus mai nimic nici ca aceasta ar fi o problema nici ca nu ar fi, nici daca vom putea avea copii. Mie la inceput mi-a explicat ca trebuie sa imi faca o multime de teste iar pana la urma nu mi-a facut mai nimica toata decat sa uitat sa vada cum lucreaza ovarele si a zis ca este totul in ordine. Sar putea ca eu sa am trompele infundate ???
Ce ma sfatuiti sa fac? CAre este sansa de a avea un bebe?
Este oare din cauza stresului?
Va rog din suflet ajutatima si datimi niste sfaturi
Va mulötumes anticipat
Doctori nu ne-au spus mai nimic nici ca aceasta ar fi o problema nici ca nu ar fi, nici daca vom putea avea copii. Mie la inceput mi-a explicat ca trebuie sa imi faca o multime de teste iar pana la urma nu mi-a facut mai nimica toata decat sa uitat sa vada cum lucreaza ovarele si a zis ca este totul in ordine. Sar putea ca eu sa am trompele infundate ???
Ce ma sfatuiti sa fac? CAre este sansa de a avea un bebe?
Este oare din cauza stresului?
Va rog din suflet ajutatima si datimi niste sfaturi
Va mulötumes anticipat
Singurul sfat pe care vi-l pot da este sa mergeti la o clinica specializata in tratarea fertilitatii si sa vorbiti cu un medic de acolo(ceea ce cred ca ati si facut)
Evident ca medicul dvs nu v-a mai investigat pe dvs in amanunt, odata ce s-a descoperit ca sotul are o problema de fertilitate.Din pacate nu am cum sa stiu care este cauza infertilitatii sotului(spermatozoizii cu motilitate scazuta) insa, in centrele de tratament al infertilitatii se fac investigatii in acest sens, si se poate astfel afla si daca e sau nu reversibila problema...
Sanse sa faceti copii exista, in ultima instanta prin fertilizare in vitro
Evident ca medicul dvs nu v-a mai investigat pe dvs in amanunt, odata ce s-a descoperit ca sotul are o problema de fertilitate.Din pacate nu am cum sa stiu care este cauza infertilitatii sotului(spermatozoizii cu motilitate scazuta) insa, in centrele de tratament al infertilitatii se fac investigatii in acest sens, si se poate astfel afla si daca e sau nu reversibila problema...
Sanse sa faceti copii exista, in ultima instanta prin fertilizare in vitro
Vorbiti cu dl.profesor Vasile Andritoiu din Tg.Jiu.Oricum si dansul inainte de a va da un tratament va va cere niste analize. Tratamentul dansului este pe baza de produse apicole.Articole despre activitatea dansului gasiti pe net, Formula As.Bafta multa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu folosesc metode anticonceptionale. as vrea sa stiu de ce nu pot ramane insarcinata.
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 3rujeola si pregatirea pentru o noua sarcina
- 2stresul si conceperea unui copil
- 2Cum sa fac sa raman gravida?
- 4de ce nu pot ramane insarcinata?
- 3vrem sa avem un copil!ce ar trebui sa fac inainte
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 3vrem un bebe
- 017 cetosteroizi urinari
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 10metroanexita vreau un bebe
- 5pot avea un copil si sau face stimulari hormonale?
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 215 zile de intarzire!!! Oare s-a produs minunea?
- 8Vreau un bebe
- 3nu raman insarcinata
- 23interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: