Amigdala linguala foarte umflata
Buna ziua,
Am amigdala linguala foarte umflata. Practic de abia pot sa mai respir, este cat o nuca. SCuip intr-una ca mi se aduna saliva in gat.
Am fost la ORL care m-a diagnosticat cu amigdala linguala hipertrofiata, congestionata, acoperita de depozite pultacee.
Iau Zinnat 500mg una la 12 ore dar nu vad inca nico o ameliorare. Iau de 3 zile. Mai iau si nurofen 400 mg pulbere orala. Dar parca este din ce in ce mai rau. Am si suieraturi cand respir atat de mare este!
Tin sa mentionez amigdale palatine nu mai am ca mi le-am scos ca mereu mi se umflau.
Ce altceva as putea lua sa ameliorez simtomele si sa ma vindec mai repede?
Multumesc
Am amigdala linguala foarte umflata. Practic de abia pot sa mai respir, este cat o nuca. SCuip intr-una ca mi se aduna saliva in gat.
Am fost la ORL care m-a diagnosticat cu amigdala linguala hipertrofiata, congestionata, acoperita de depozite pultacee.
Iau Zinnat 500mg una la 12 ore dar nu vad inca nico o ameliorare. Iau de 3 zile. Mai iau si nurofen 400 mg pulbere orala. Dar parca este din ce in ce mai rau. Am si suieraturi cand respir atat de mare este!
Tin sa mentionez amigdale palatine nu mai am ca mi le-am scos ca mereu mi se umflau.
Ce altceva as putea lua sa ameliorez simtomele si sa ma vindec mai repede?
Multumesc
6 comentarii
amigdala lingvala este hipertrofiata Numai din cauza problemlor gastrice, refluxulul gastro-esofagian si alimentatiei incorecte
gasesti pe forum sute de sfaturi despre ce ai de facut
gasesti pe forum sute de sfaturi despre ce ai de facut
Multumesc pentru sfaturi.
Se pare ca tratamentul cu Zinnat, nurofen pulbere, gargare etc nu imi prieste. Simt astazi gatul mai blocat ca oricand. Exista o metoda de a micsora aceasta amigdala alta decat prin tratament medicamentos?
Ma gandesc la o interventie doar cu anestezie locala. Va rog sa ma sfatuiti. Mutumesc
Se pare ca tratamentul cu Zinnat, nurofen pulbere, gargare etc nu imi prieste. Simt astazi gatul mai blocat ca oricand. Exista o metoda de a micsora aceasta amigdala alta decat prin tratament medicamentos?
Ma gandesc la o interventie doar cu anestezie locala. Va rog sa ma sfatuiti. Mutumesc
nu ajuta antibioticele si antiinflamatoarele fiindca provoaca un reflux si mai mare si irita mai mult faringele
orice interventie se face in clinici ORL.. spital universitar unde se lucreaza cu laser sau radiofrecventa
DAR nu ajuta daca nu rezolvi problema cu refluxul gastric si cu alimentatia
orice interventie se face in clinici ORL.. spital universitar unde se lucreaza cu laser sau radiofrecventa
DAR nu ajuta daca nu rezolvi problema cu refluxul gastric si cu alimentatia
Dar nu inteleg, eu nu am avut problema cu aceasta amigdala pana acum. Si am 27 de ani. Si nu cred ca mi-a aparut refluxul doar in ultimele saptamani.
Si ce as putea lua pentru reflux gastric? Alimentatie corecta am dar nu stiu ce as putea lua pentru reflux. Am fost la gastro si nu mi-a prescus nimic pentru ca doamna doctor a zis ca ea nu crede ca am. Simt uneori cum mancarea vine inapoi, dar rar. Dansa m-a lasat asa in suspans, iar eu sunt disperata cred ca azi ajung la urgente daca nu reusesc sa gasesc o solutie. Va rog sa ma sfatuiti.
Si ce as putea lua pentru reflux gastric? Alimentatie corecta am dar nu stiu ce as putea lua pentru reflux. Am fost la gastro si nu mi-a prescus nimic pentru ca doamna doctor a zis ca ea nu crede ca am. Simt uneori cum mancarea vine inapoi, dar rar. Dansa m-a lasat asa in suspans, iar eu sunt disperata cred ca azi ajung la urgente daca nu reusesc sa gasesc o solutie. Va rog sa ma sfatuiti.
initial faci un tranzit baritat esofagian.. care o sa arate cum este cu refluxul
ce crede doamna doctor o sa o intrebii dupa ce ii arati si rezultatul de la tranzitul baritat
in rest sfaturile necesare le gasesti pe forum
ce crede doamna doctor o sa o intrebii dupa ce ii arati si rezultatul de la tranzitul baritat
in rest sfaturile necesare le gasesti pe forum
Salut! Clus03 ai reușit să rezolvi problema cu amigdala linguală? Te ai vindecat? Aștept răspuns, mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce as putea face sa nu mai am amigdalele atat de sensibile?
- 3am nevoie de o recomandare...
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 5amigdale umflate cam de 2 saptamani
- 4Gaura in gat
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 4amigdala umflata
- 7nas infundat foarte rau!
- 5Diagnostic: Micoza oro-faringiana; amigdalita linguala; amigdalita criptica; gastrita
- 0Inainte de operatia de amigdale
- 0operatie amigdale vs sarcina
- 2Micsorare amigdale Timisoara
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 1durere amigdala dreapta
- 3Amigdalita cu stomatita?
- 3Amigdala dreapta umflata
- 3Hipertrofie amigdala unilateral
- 0Nu stiu ce sa ma fac! Amigdalita flegmonoasa
- 2Probleme amigdale băiețel de 3 ani jumătate
- 1Amigdale umflate si durere in gat doar dimineața
Mai multe informații despre: amigdalita