Amigdale inflamate.
Bună ziua. Acum 3 săptămâni am avut dureri mari de gat, amigdale cu puroi, cu dureri de oase, cap dar fără febra. N-am luat antibiotic pentru ca alăptez, am fost la doctor și mi-a spus ca am amigdalita cronica cazeoasa. Am rămas cu o jena în gat și cu o nara semi înfundat. Amigdalele sunt tot mărite și se mai vad câteva puncte albe pe ele și una e mai mare. (pot sa va trimit poze). Ca și tratament am luat la început biosept, și pastile de supt și vitamina A în nas. Am înțeles ca simptomele ar trebui sa dispară în maxim 3 săptămâni. (ma tot gândesc la cei rău). Mulțumesc.
1 comentarii
amigdalita hipertofica
amigdalita cu caseum
sunt semne indirecte ca acea persoana are probleme gastro intestinale _+ alimenttaia incorecta = duc la reflux gastro esofagian in somn. asta intretine inflamatia din gat si nu permit amigdalelor sa se micosreze
pe forum au mai fost sute de postari la acest subiect
pasii corecti
1 Consult Gastrologie+ schimbarea stilului alimentar
2 Consult ORL sa se pronunte daca trebuie scoase clasic amigdalele, daca se pot micsora in volum cu Radiofrecventa sau se trateaza local
amigdalita cu caseum
sunt semne indirecte ca acea persoana are probleme gastro intestinale _+ alimenttaia incorecta = duc la reflux gastro esofagian in somn. asta intretine inflamatia din gat si nu permit amigdalelor sa se micosreze
pe forum au mai fost sute de postari la acest subiect
pasii corecti
1 Consult Gastrologie+ schimbarea stilului alimentar
2 Consult ORL sa se pronunte daca trebuie scoase clasic amigdalele, daca se pot micsora in volum cu Radiofrecventa sau se trateaza local
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 250Sa ma operez???
- 58Faringita-Amigdalita repetata
- 3ce as putea face sa nu mai am amigdalele atat de sensibile?
- 3amigdalita criptica cazenoasa
- 5iritatie in gat ca o crapatura
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 3amigdalita
- 3Amigdalita
- 5Amigdale marite la copil + febra
- 6copil cu puroi pe amigdale fara alte probleme
- 5Amigdalita-faringita cronica?
- 4ganglioni umflati
- 0Amigdalita cronica hipertrofica
- 12De cativa ani ma confrunt cu o faringita care ma deranjeza
- 3amigdalita cronica criptica
- 3Amigdalita cu puroi repetata copil 4, 5 ani
- 10Strangere de gat
- 1Amigdalita !