Amigdalita
Buna ziua! Vineri dimineață m-am trezit cu durere de cap, iar pe parcursul zilei acuzam durere de gat și seara am făcut febra. A doua zi am luat Coldrex Maxgrip și Decasept, dar febra se manifesta la fel, atât ziua, cat și noaptea, revenea la 4-5 ore (interval în care aveam și frisoane) și transpiram foarte tare, încât trebuia sa imi schimb hainele foarte des. Ieri, la farmacie, mi s-a recomandat antibiotic Eficef 200mg și Tantum Verde spray, însă astăzi am observat ca amigdalele (mai ales cea dreapta) au pete albe/puroi, ieri fiind doar roșii și puțin umflate. Este bine sa folosesc în continuare spray-ul nazal și aceste antibiotice? Am dificultăți mari la înghițire și de fiecare data când încerc sa mănânc ceva imi vine sa vomit.
1 comentarii
1, da o amigdalita pultacee se trateaza cu antibiotic, antiinflamatoare, spreiuri pentru gat
2 la debutul racelilor.. indiferent de tratament.. febra trebuie sa tina 3-5 zile...asa e normal
inacest timp trebuie stat la pat, baut multe lichide calde ca sa transpiri si sa elimin toxinele
plimbarile si lucru..pe febra..duc inevitabil la complicatiii fiindca organismul nu mai are putere sa lupte
2 la debutul racelilor.. indiferent de tratament.. febra trebuie sa tina 3-5 zile...asa e normal
inacest timp trebuie stat la pat, baut multe lichide calde ca sa transpiri si sa elimin toxinele
plimbarile si lucru..pe febra..duc inevitabil la complicatiii fiindca organismul nu mai are putere sa lupte
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5amigdalita cronica cazeoasa - copil 13 ani
- 11Temperatura mare pana la 40 si infectie permanenta in gat
- 3Jena pe amigdala stanga, jena la deglutitie
- 193puroi in gat
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 9Rinosinuzita - tratament?
- 1infectii respiratorii repetate
- 3Usturime in gat dimineata
- 5puroi in gat, durere la inghitire
- 3Ma gadila in gat si tusesc
- 2Amigdale cu stomatita aftoasa