Cancer in gat
V-am mai scris o data despre aceasta.. dupa operatia de amigdalita am fumat la o saptamana.. am facut o faringita dar in orice caz mi-a trecut.. am continuat cu fumatul acum am impresia ca am ceva in gat si mi s-a umflat putin gatul si mi-a aparut ca o umflatura in gat nu stiu sa va explic.. acum e si frica de cancer in gat si probabil e altceva.. daca se poate un sfat ?
3 comentarii
Andreea iti recomand sa te informezi inainte sa iti gasesti un diagnostic
Cred ca ai o frica de boli...recomand sa iti faci controale mai dese pana te convingi ca nu ai nimic
Faptul ca ai tu impresia, , , spune multe..probabil esti o persoana foarte anxioasa..
Cred ca ai o frica de boli...recomand sa iti faci controale mai dese pana te convingi ca nu ai nimic
Faptul ca ai tu impresia, , , spune multe..probabil esti o persoana foarte anxioasa..
Eu nu recomand controale prea dese, pt ca si ele contin radiatii si te pot expune la cancer.controale foarte dese inseamna mai multe sanse de a face cancer
buna seara!
mama mea sa operat la gat p data d 10.11.2011 la Bucuresti la dl dr Popescu...dupa operatie ni sa spus caeste vb despre o tumora...sa afcut biopsia si rezultatul este carcinom cu celule scuanoase...am repetat analizele d 2 ori si au iesit la fel.
dl dr a spus ca operatia sa vindecat f bine.se mira decerezultatul esteasa...tratament nu ia dat decat vit a si un sprei d gura care ma intelescaeste un antibiotic...dl dr a zis ca trebuie monitorizata in fiecare luna..in cazul in carereapare tumora sa o opereze iarasi..apoi daca reapare iarasi ii va scoate coarda vocala...
va intreb.ce credeti despre boala asta.ce tratament se da..astept raspuns
va multumesc!
mama mea sa operat la gat p data d 10.11.2011 la Bucuresti la dl dr Popescu...dupa operatie ni sa spus caeste vb despre o tumora...sa afcut biopsia si rezultatul este carcinom cu celule scuanoase...am repetat analizele d 2 ori si au iesit la fel.
dl dr a spus ca operatia sa vindecat f bine.se mira decerezultatul esteasa...tratament nu ia dat decat vit a si un sprei d gura care ma intelescaeste un antibiotic...dl dr a zis ca trebuie monitorizata in fiecare luna..in cazul in carereapare tumora sa o opereze iarasi..apoi daca reapare iarasi ii va scoate coarda vocala...
va intreb.ce credeti despre boala asta.ce tratament se da..astept raspuns
va multumesc!
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 296carcinom scuamos in gat
- 3Sensibilitate talpi, gat
- 22Biobran si SOD in tratarea cancerului
- 7Vindecarea bolilor aparent incurabile prin terapie naturista
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 3Complicatii amigdalite?
- 5in urma cu 3 zile, mi-au aparut in gat niste bubite rosii
- 4Amigdalite puroiate
- 3desi operata de amigdale continui sa fac puroi in gat
- 1Am gatul inflamat!!
- 7Amigdale imflamate cu puroi
- 4Cancer triplu negativ
- 4pe net arata ca ar fi epiglota... poate fi cancer?
- 2Amigdalita cronica cazeoasa
- 2Amigdala Hipertrofica Unilateral
- 3Umflatura gat
- 1Amigdale umflate si durere in gat doar dimineața
- 0Amigdale si ganglioni umflati
- 2Disconfort între mandibula si tiroida
- 4Copil 4 ani, amigdalite recurente, miros urat gurita
Mai multe informații despre: cancerul gatul amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Amigdalita (angina)
- Osteosarcom
- Entorsa cervicala