Probleme amigdale băiețel de 3 ani jumătate
Bună ziua. Am un băiețel de 3 ani jumătate. În urma cu 2 luni i-a apărut o umflatura puțin mai jos de ureche, pe maxilar. Inițial a fost suspect de oreion după care sa confirmat amigdalite inflamate. La exudat a ieșit un straffiloccoc pentru care a primit antibiotic. S-a retras, nu mai este vizibil încă la palpare se simt amigdalele puțin inflamate în ambele părți. Am dorii mai multe sfaturi ce ar fi de făcut în acest caz
2 comentarii
1 unicul motiv de ce raman amigdalele inflamate, faringele iritat si se lipesc microbii de el..este un Reflux gastro eosfagian... când acidul gastric sau alimentele acre acide..irita gatul si scad imunitatea locala..asa ca analizati ca de corect este alimentat copilul.. mai cu seama inainte de culcare.atunci se fac cele mai frecvente gresli
2 consultul ORL si gastrologie.. pot sa confirme prezenta unor probleme si o sa aveti si solutii pentru rezolvarea lor
2 consultul ORL si gastrologie.. pot sa confirme prezenta unor probleme si o sa aveti si solutii pentru rezolvarea lor
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Copilul nu mănâncă alimente acre sau acide. Iar alimentația a fost și este una ca la "carte", diverficare corecta și lipsa sucurilor de orice fel și prăjelilor din alimentație. O sa încercăm un consult ORL cât de curând.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Jena pe amigdala stanga, jena la deglutitie
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 5iritatie in gat ca o crapatura
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 7Amigdalita in urma cu 2 ani, de atunci numai probleme cu gatul
- 5Amigdale marite la copil + febra
- 4ganglioni umflati
- 5puroi in gat, durere la inghitire
- 0Amigdala Dreapta Inflamata
- 3Amigdalita fara febra sau alte simptome
- 1amigdalita repetata copil 4 ani si jumatate
- 4Durere senzatie disconfort in zona ureche interna si gat
- 10Probleme cu amigdalele
- 10amigdalite repetate la copil
- 7Baietelul meu face des bonsita, uneori spastica, amigdalita
- 63am fost diagnoticata cu faringoamigdalita si candida bucala