Probleme amigdale băiețel de 3 ani jumătate

Bună ziua. Am un băiețel de 3 ani jumătate. În urma cu 2 luni i-a apărut o umflatura puțin mai jos de ureche, pe maxilar. Inițial a fost suspect de oreion după care sa confirmat amigdalite inflamate. La exudat a ieșit un straffiloccoc pentru care a primit antibiotic. S-a retras, nu mai este vizibil încă la palpare se simt amigdalele puțin inflamate în ambele părți. Am dorii mai multe sfaturi ce ar fi de făcut în acest caz
2 comentarii

1 unicul motiv de ce raman amigdalele inflamate, faringele iritat si se lipesc microbii de el..este un Reflux gastro eosfagian... când acidul gastric sau alimentele acre acide..irita gatul si scad imunitatea locala..asa ca analizati ca de corect este alimentat copilul.. mai cu seama inainte de culcare.atunci se fac cele mai frecvente gresli
2 consultul ORL si gastrologie.. pot sa confirme prezenta unor probleme si o sa aveti si solutii pentru rezolvarea lor
2 consultul ORL si gastrologie.. pot sa confirme prezenta unor probleme si o sa aveti si solutii pentru rezolvarea lor

Mulțumesc frumos pentru răspuns. Copilul nu mănâncă alimente acre sau acide. Iar alimentația a fost și este una ca la "carte", diverficare corecta și lipsa sucurilor de orice fel și prăjelilor din alimentație. O sa încercăm un consult ORL cât de curând.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 6Amigdalita+febra!!
- 4amigdala umflata
- 3puroi pe amigdala la copiii
- 7nas infundat foarte rau!
- 4ganglioni umflati
- 2Amigdale cu stomatita aftoasa
- 3amigdale imflamate mereu
- 8Seara dupa un timp ma trezesc de parca nu am aer, ma sufoc in somn.. asta in doua trei reprize
- 18inecare in somn
- 10Probleme cu amigdalele
- 11Amigdalita cu durere in ureche
- 4Cazeum, respiratie urat mirositoare, mucus nazal abundent
- 1Amigdalita !
- 5Amigdala stanga marita
- 2Hipertrofie unilaterala
- 2Amigdale inflamate fara durere si sforait de noapte, fara muci febra sia lte simptome..
- 12Amigdalita unilaterală
Mai multe informații despre: amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: