Orl intarziere antibiotic
Buna ziua! Copilul meu de 3 si jumatate ia ospen pt.un inceput de amigdalita si am intarziat cu o doza. Sunt abia in cea de-a treia zi. Trebuie sa-i dau 7 zile. Este grav?
3 comentarii
Plus minus 2 ore nu se intampla nimic. Chiar daca ati intarziat administarea, puteti continua tratamentul.
O zi buna!
O zi buna!
Si cand te gandesti ca 8 poate chiar 9 din 10 infectii faringiene sant de natura virala, cu siguranta ca in acest caz au fost zariti Streptococii beta-hemolitici grup A, care sant inca sensibili la penicilina si a fost necesar tratamentul antibiotic chiar de la inceputul bolii.Mai corect era sa intarziati Ospen-ul cu cateva zile, NU doar in cazul in care s-a efectuat Streptatestul si a fost pozitiv.
Multumesc pentru raspuns!
Am intrebat daca poate fi si viral, dar mi s-a spus ca se vede un punct de puroi si nu vezicule, de aceea am acceptat antibioticul. Si cu rabdarea stau cam prost... sa mai astept cateva zile de febra... cu toate ca mi-a facut febra la 12h, respectiv 10h...si dupa o zi de antibiotic nu a mai facut. Ce-i drept poate febra a trecut de sine!
Va doresc un Craciun sanatos!
Am intrebat daca poate fi si viral, dar mi s-a spus ca se vede un punct de puroi si nu vezicule, de aceea am acceptat antibioticul. Si cu rabdarea stau cam prost... sa mai astept cateva zile de febra... cu toate ca mi-a facut febra la 12h, respectiv 10h...si dupa o zi de antibiotic nu a mai facut. Ce-i drept poate febra a trecut de sine!
Va doresc un Craciun sanatos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce as putea face sa nu mai am amigdalele atat de sensibile?
- 3amigdalita criptica cazenoasa
- 5amigdalita in repetate randuri
- 7inflamare gat-intrebare
- 5Amigdalita-faringita cronica?
- 3amigdalita purulenta
- 7m-a diagnosticat cu amigdalita, faringita
- 3Amigdalita fara febra sau alte simptome
- 2Amigdale mari la copil de 4 ani
- 7Amigdale imflamate cu puroi
- 12Amigdalita cronica
- 1Amigdalita
- 1Amigdalita acuta care nu cedeaza (Augmentin, Peniclina)
- 1Amigdalita !
- 1Amigdalita ulcero-necrotica
- 0Amoxacilina si amigdalita.
- 3Amigdala inflamata - complicatii
- 5Amigdala stanga marita
- 0Rinita alergica insotita de amigdalita si oboseala
- 3Probabil amigdalita sau abces?
Mai multe informații despre: amigdalita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: