Ameteala cand stau pe partea stanga si cand merg
Buna seara! Azi de dimineata m-am trezit brusc cu o stare de ameteala. Cand m am ridicat din pat aproape sa cad jos. De asemenea aceasta ameteala a debutat si cu scaune diareice. Am observat ca daca stau pe loc aceasta senzatie dispare. Daca stau pe partea stanga, toata camera se invarte in jurul meu. Daca merg sau alerg de asemenea ametesc. Interesant este faptul ca daca stau pe spate sau pe partea dreapta nu mai am nici o problema. Vreau sa imi spuneti care este problema mea ? Ce se intampla? Nu am mai avut aceste stari niciodata, am dureri de cap dar foarte usoare, aproape deloc. De altfel nici urechile nu ma dor sau nu aud diverse zgomote. Mentionez ca am fost racit si am tot avut urechile infundate, nasul infundat, dureri de cap la nivelul fruntii si simteam o presiune pe caile nazale. Va multumesc!
2 comentarii
VPPB vertij periferic benign.. se trateaza la ORL.. prin manevra Epley
Va multumesc frumos pt raspuns! Astazi parca nu mai sunt de aceasi intensitate ametelile, inca n am ajuns la medic, o sa merg.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 4Lovitura minora urmata de ameteli
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 9De vreun an am citeva probleme: ametelea, lesin, sinuzita
- 1Ameteala
- 10imi doresc mult un copil
- 0Ameteala si rau la stomac
- 0Ameteala
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 0Ameteala
- 2Ameteli si dureri de cap
- 2Anxietate depresie - Dar de ce ameteli si senzatie de cap greu ?
- 1Ameteala din cauza urechii?
- 1Ameteala profunda
- 1Anemie??
- 6Ureche infundata, stări ameteala
- 1Intrebare - stări de ameteala si atacuri de panica dimineata
- 4O părere - mă ia amețeala, îmi amorțesc picioarele și îmi pierd echilibru
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: