Ameteala
Buna ziua oameni buni..am si eu nevoie de un sfat, parere...am de 6 luni o ameteala de care nu mai scap..am avut si niste pozitii vicioase la calculator acasa in pat, cu mana sub cap..si cred ca am facut niste contracturi musculare ale gatului si spatelui..ca ma durea inre omoplati..si in ziua de azi am niste dureri, ca niste junghiuri langa omoplatul drept, si se lasa pe mana dreapta, si simt furnicaturi la ultimele 2 degete..cand ma mai masez in zona, se amelioreaza dar revine...si la birou tot la calculator stau majoritatea timpului, ba aplecata cu mana sub barbie..am incercat sa-mi controlez pozitia..am facut si niste exercitii pt cervicala..nu imi simt gatul intepenit, nu am dureri de cap..doar ameteala asta..am fost la medicul de familie..i am explicat simptomele..si am facut teste inflamatorii s..adica aslo, proteina c reactiva, fibrinogen si celeleate magneziu calciu fier, potasiu, sodiu, hemograma, tsh..toate mi au iesit in regula, o usoara anemie 48, limita inferioara fiind 50, mi a spus ca nu i de aici si nici spondiloza nu ar fi..am luat gingo biloba, acum iau si fier, poate ma gandesc ca e de la el,..dar nimic..muschhii gatului ii simt contractati in continuare si ameteala asta...as dori niste pareri, sfaturi, ceva ce ar putea fi..radiografie cervicala am facut acum 2 ani si nu semnala nici o modificare..ameteala e ca o tulburare, am si lipsa de concentrare, parca sunt beata..nu este vertij..am avut si o nevralgie occipitala si ma durea urechea..am fost la orl, nu era infectie ci nevralgia asta si mi a zis sa folosesc unguente..deci stau bine cu urechile..nu am vajait sau altceva..mereu cand mi am luat tensiunea a fost ok..11, 12 cam atat, echilibrul este ok, stau intr un picior, reflexe ok...multumesc pt eventualele raspunsuri
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 11trombocite prea multe
- 5ameteli si dureri de cap de ceva timp
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 3slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 4Lovitura la cap
- 11imi este frica fara motiv...
- 7Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism
- 4de fiecare data cand ma ridic de pe scaun sau din pat ma ia ameteala
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 8ameteli si un ganglion pe gat
- 0ameteli
- 4Ce poate fi ?
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 18intrebare
- 4Problema care persista. Ameteli, dureri piept brat
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: