Anemie??
Bună seara. Sper din suflet sa Ma Puteți ajuta cu un sfat sau părere. Menționez ca am programare la. Medic dar abia săptămâna viitoare ma poate primi și as dori pana atunci sa ma. Liniștesc puțin. De 3 săptămâni am început sa am stări ușoare de greață, amețeli și oboseală. Posibilitatea unei sarcini este exclusă. De asemenea țin sa menționez ca am probleme și cu glanda tiroida (hipotiroidism) Pt care iau zilnic 75mg eutyrox de 10 ani și am mai Avut și anemie in urma cu câțiva ani dar astfel de probleme nu am mai avut pana acum și sunt puțin panicata va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri și multa sănătate tuturor
1 comentarii
Bună, îți recomand sa îți verifici nivelurile de vitamina B12, Folat (B9), Fier, simptomele descrise mai sus de tine coincid cu cele de anemie a vitaminelor care le-am scris, vorbesc serios
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 9probleme cu ochii!
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 11Nu pot fi atent, rezulta oboseala
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 3Ameteli dupa aerosoli
- 4dureri de cap, senzatia de ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor
- 13corzi vocale
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 5stari de ameteala
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 4AMETELI INEXEPLICABILE !! Ajutor ! Insolatie sau altceva?
- 3Am renuntat la fumat si obosesc!
- 4Nu stiu ce am
- 1Oboseala mare !
- 1Ameteli daca nu mananc dulce
- 4Stare Ameteala
- 1Anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: