Anemie??

Bună seara. Sper din suflet sa Ma Puteți ajuta cu un sfat sau părere. Menționez ca am programare la. Medic dar abia săptămâna viitoare ma poate primi și as dori pana atunci sa ma. Liniștesc puțin. De 3 săptămâni am început sa am stări ușoare de greață, amețeli și oboseală. Posibilitatea unei sarcini este exclusă. De asemenea țin sa menționez ca am probleme și cu glanda tiroida (hipotiroidism) Pt care iau zilnic 75mg eutyrox de 10 ani și am mai Avut și anemie in urma cu câțiva ani dar astfel de probleme nu am mai avut pana acum și sunt puțin panicata va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri și multa sănătate tuturor
1 comentarii

Bună, îți recomand sa îți verifici nivelurile de vitamina B12, Folat (B9), Fier, simptomele descrise mai sus de tine coincid cu cele de anemie a vitaminelor care le-am scris, vorbesc serios

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 16sindrom vertiginos
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 5O fi anxietate?
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 72De 3 luni nu am chef de nimic, sunt asa un pic tulbure
- 14Oboseala fizica si psihica exagerata
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 1dureri de cap cu ameteli
- 2ameteli, pierderea echilibrului
- 1Stari de amețeală
- 0Greata constanta (imi vine sa vomez pana si dupa ce ragai)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: