imi doresc mult un copil | Forumul Medical ROmedic

imi doresc mult un copil

28-01-2013
gabriela2580
Nu este medic/terapeut
gabriela2580
Buna ziua, ma numesc Gabriela 32 de ani si am anxietate si de un an de zile iau arketis 20 mg si sptomin 5 mg, ma simt mai bn, dar tot nu pot scapa de arketis, am incecat si am ameteli.ce pot face, imi doresc tare mult un copil.va rog ajutati-ma cu un raspuns.va multumesc.
10 comentarii
0
26-04-2013, ora 01:28
vyo_violeta
Nu este medic/terapeut
vyo_violeta
In aceeasi situaţie sunt si eu, doar ca il i_au de 6 ani -* si vb..Am inteles ca, cat timp il iei in atata timp se lasa. Eu am niste stari de ameteala, dureri de cap, presiune, stari de voma, confuzie mai ales cand reduc.Nu stiu ce sa mai fac, ma incurajez singura.Cica nu provoaca dependenta dar eu cred ca s_'a ohisnuit corpul cu ele. Sunt de 3 ani de cand reduc, mai rau decat un om beat, m_am saturat sa ma vait. Dati_mi pareri va rog.

(*modificat de admin)
0
26-04-2013, ora 13:12
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Pentru a va rezolva problemele de anxietate, este nevoie de psihoterapie in paralel cu tratamentul medicamentuos. Din pacate, de cele mai multe ori, arketis de unul singur nu rezolva anxietatea ci doar suprima o parte dintre simptome, tocmai de aceea este atat de recomandata psihoterapia. Un an (sau sase ani) este deja un tratament mult prea lung, in opinia mea. Va recomand sa incepeti niste sedinte de psihoterapie si in legatura cu tratamentul medicamentuos sa vorbiti cu doctorul care vi le-a prescris, sa va faca un plan sa le scadeti. Senzatiile neplacute despre care vorbiti le veti avea, sar nu la infinit caci ele sunt doar simptome ale retragerii, in mometul asta corpul s-a obisnuit cu substanta respectiva si pana cand se va dezobisnui va veti simti asa, dar cu ajutorul unei diete si al unui stil de viata bine pus la punct puteti diminua mult din intensitatea efectelor.
0
28-04-2013, ora 23:07
vyo_violeta
Nu este medic/terapeut
vyo_violeta
Eu va multumesc nespus de mult pentru sfat.De 3 ani reduc putin cate putin.Incerc sa fiu tare.
In Ploiesti dv_stra nu sunteti? Veneam la cabinet.
0
29-04-2013, ora 16:43
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Din pacate sunt din Bucuresti, dar cu siguranta puteti gasi psihologi si in Ploiesti. Intre timp, va pot trimite un mesaj cu niste recomandari de carti care va pot ajuta sa va rezolvati o parte din probleme, sau macar sa le intelegeti mai bine.
0
30-04-2013, ora 01:52
vyo_violeta
Nu este medic/terapeut
vyo_violeta
Vreau sa va spun ca d_l doctor mi_a redus doza. De 2 ani si jum reduc, am ajuns la jumatate de arketis si i_au 1 zi da 1 nu.Eu psihic ma simt bn, dar, problema este ca cere corpul doza mai mare.Nu mai pot de ameteli, presiune, confuzie, dureri la cap, stari de voma, si nu ma pot concentra.N_ar fi rau sa_mi recomandati acele carti..Va multumesc din suflet.
0
30-04-2013, ora 15:17
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Buna ziua,
V-am trimis de ieri un mesaj, verificati-va mesageria privata.
Multa sanatate!
0
30-04-2013, ora 20:28
vyo_violeta
Nu este medic/terapeut
vyo_violeta
Nu am primit nimic. Va multumesc.
0
02-05-2013, ora 11:15
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Buna ziua,
Pentru a va verifica mesajele trebuie sa intrati in contul dvs. de utilizator. In orice caz, daca nu-l gasiti, imi puteti lasa o adresa de email si va voi retrimite mesajul in cursul zile de azi.
0
02-05-2013, ora 23:36
vyo_violeta
Nu este medic/terapeut
vyo_violeta
-*
Va multumesc nespus de mult.
Seara buna va doresc.

(*modificat de admin)
0
13-06-2018, ora 20:27
Kittw
Nu este medic/terapeut
Kittw
Buna vyo violeta!!
Cu aceleasi stari ma confrunt si eu acum cand am redus doza de arketis.
Daca mai esti pe aici poate ma ajunti cu vreun sfat.
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul