Ameteala

Buna ziua,
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
1 comentarii

Au trecut 5 zile. Imi poate raspunde si mie cineva? :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 7durere de cap si ameteala
- 0dureri de cap si ameteli
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 0Ameteli de vreo 2 zile si probleme cu spatele
- 4Durere la ceafa, cefalee, ameteli
- 10Ce este Peritol?
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 1acum 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternice
- 1Tiuit in urechi urmate de ameteli
- 1Ameteala continua de o saptamana, ajutati-ma va rog !
- 1Amețeli și grețuri
- 1Amețeli și temperatura foarte scăzută!
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: