Ameteala

Buna ziua,
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
1 comentarii

Au trecut 5 zile. Imi poate raspunde si mie cineva? :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme psihice?
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 4Ameteala puternica
- 4Ameteala si stare de rau
- 0ameteli
- 0durere de cap cu ameteli
- 1de ceva vreme ametesc
- 11senzatia de picare din picioare
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 1Dureri de cap, ameteli
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 3Ameteal continua!!!
- 1Amețeli și grețuri