Lovitura minora urmata de ameteli
Buna ziua, sunt Greieras.
Am si eu o curiozitate.
Azi eram cu prietenul meu in mall...s-a lovit usor la tibie, de un scaun...apoi a mai facut 3-4 pasi si a inceput sa se albeasca la fata, sa i se invineteasca buzele...sa transpire abundent...si ametise.din ce cauza??? Imediat m-am dus, i-am cumparat o apa si un baton de Twixx...m-am gandit ca l-ar ajuta...intradevar asa a fost dupa maxim 10 minute incepuse sa isi revna..Imi poate raspunde cineva de ce s-a intamplat asta..?? Mi-a spus ca a mai patit treaba asta, acum 2-3 ani.
Multumesc anticipat...
Am si eu o curiozitate.
Azi eram cu prietenul meu in mall...s-a lovit usor la tibie, de un scaun...apoi a mai facut 3-4 pasi si a inceput sa se albeasca la fata, sa i se invineteasca buzele...sa transpire abundent...si ametise.din ce cauza??? Imediat m-am dus, i-am cumparat o apa si un baton de Twixx...m-am gandit ca l-ar ajuta...intradevar asa a fost dupa maxim 10 minute incepuse sa isi revna..Imi poate raspunde cineva de ce s-a intamplat asta..?? Mi-a spus ca a mai patit treaba asta, acum 2-3 ani.
Multumesc anticipat...
4 comentarii
Buna seara. Cauza este raul de miscare. Raul de miscare apare atunci cand partile din urechea interna ce ajuta la controlul echilibrului sunt stimulate prea mult, de exemplu atunci cand te misti, mergi mult. Provoaca ceea ce ai mentionat tu, inclusiv ameteala si transpiratie.
Poate a facut un mic atac de panica.
GreierasAnaMaria, daca i s-au invinetit buzele (cianoza - nu i s-a mai oxigenat sangele) poate insemna ca are o problema la inima sau circulatie.
Mai ales ca a mai patit asa ceva, ar trebui sa faca un consult cardio - pulmonar si ar fi bine sa il vada si un dr. chirurg vascular.
De la lovitura la picior se poate forma un cheag si acesta sa fie purtat de fluxul sanguin.
Sa mearga intai la cardiologie si sa spuna ce i s-a intamplat, cum s-a simtit - si acum dar si mai demult.
Mai ales ca a mai patit asa ceva, ar trebui sa faca un consult cardio - pulmonar si ar fi bine sa il vada si un dr. chirurg vascular.
De la lovitura la picior se poate forma un cheag si acesta sa fie purtat de fluxul sanguin.
Sa mearga intai la cardiologie si sa spuna ce i s-a intamplat, cum s-a simtit - si acum dar si mai demult.
Multumesc pentru raspunsuri. O sa mergem sa facem un control cardio...Chiar va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteli puternice
- 12Sa fie anxietate???
- 23ameteli si stari de confuzie
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 5Ameteli persistente si puternice
- 4pielita sau grasime in zona alba a ochiului
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 10durere constanta in ambele picioare
- 2Greata Ameteli
- 0oboseala si stare de ameteala
- 4AMETELI INEXEPLICABILE !! Ajutor ! Insolatie sau altceva?
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 6La ce medic sa apelez?
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 5spondiloza cervicala
- 0Ameteala si amorteli tranzitorii.
- 1Slabiciune musculara.
- 2Sa fie cauza organică sau psihica?
- 0Oscilopsie? Părere va rog
Mai multe informații despre: traumatismul cranio-cerebral Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: