Ameteala profunda

28-11-2020
gabicoj
Nu este medic/terapeut
gabicoj
Buna ziua, de cativa aniam un fel de raceala care incepe cu o stare foarte pronuntata de ameteala si somnolenta. Asa de tare incat dorm mai toata ziua si nu pot sa fac nimic, Abia din a 2a sau a 3a zi incepe sa ma doara gatul iar eu presupun ca asta inseamna ca am racit si iau paracetamol, destul de mult, ca sa stopez starile astea si in cateva zile nu mai am nimic. Incep sa iau paracetamol sau alte pastile de raceala din prima zi cand simt ameteli si somnolenta si iau cam 5-6 pastile pe zi. Mentionez ca noaptea transpir destul de abundent cand am simptomele astea dar febra nu fac deloc. Am reusit sa tin situatia sub control insa de prin luna septemebrie am inceput sa am aceste simptome in fiecare saptamana sau chiar de doua ori pe saptamana. Adica ma trezesc dimineata foarte obosita si imi este foarte greu sa ma trezesc. La scurt timp se instalelaza starea de vertij care este destul de puternica, apoi apare somnolenta si oboseala incat nu mai pot face nimic si trebuie sa dorm. Daca ma gtrezesc la ora 7 dimineata, la 9 deja mi se face atat de somn incat trebuie sa dorm iar. Dup ce ma trezesc sunt bine pentru o ora doua apoi simptomele revin. Mereu cand am avut aceste simptome am reusit cu ajutorul medicamentelor sa le stopez dupa 4 sau 5 zile asa ca nu as putea sa spun exact daca este o raceala sau nu, Stiu doar ca din a 2 a sau a 3a zi incepe sa ma doara in gat. Mi-am facut analize hormonale si la tiroida si sunt ok, am facut analize de sange si sunt ok, ba chiar am mers si la imunolog, mi-a facut alt set de analize si nu au gasit nimic in neregula. MI-au prescris ceva pentru imunitate si atat. Va rog sa ma sfatuiti la ce specializare ar trebui sa merg pentru ca aceste simptome imi afecteaza viata destul de mult. Nu mai am energie si imi petrec majoritatea timpului in pat. Nu am alte probleme de sanatate din cate stiu eu. Va multumesc!
1 comentarii
0
03-12-2020, ora 15:50
roxanaamelie
Nu este medic/terapeut
roxanaamelie
Buna ziua, ce ati facut in legatura cu starea dumneavoastra?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •