anticonceptionale
buna, iau anticonceptionale de 7 ani, microgynon si as dori sa le intrerup ca sa raman insarcinata. Menstruatia mea inainte de a lua anticonceptionale nu era regulata, acum nu stiu ce sa fac? sa le intrerup si sa vad daca imi vine sau nu sau sa nu le intrerup si sa merg la un medic sa ma sfatuiasca el ce sa fac??
1 comentarii
Daca vrei sa ramai insarcinata trebuie sa renunti la anticonceptionale... Alta solutie nu exista..
Asa ca pur si simplu nu le mai iei si vezi ulterior daca iti vine menstruatia sau nu desi, dupa atat de multi ani de pilule mai mult ca sigur nu o sa ai menstruatie la timp in primele luni. Atunci cand iei pilule multi ani dureaza cateva luni pana cand ovarele isi reiau functiile.
Cel mai probabil vei ajunge la medic din cauza lipsei menstruatiei, ai luat prea multi ani anticonceptionale.
Cat timp ai luat pilule ovarele tale nu au functionat, ci au fost in repaus, iar acea sangerare in zilele de pauza nu era menstruatie, ci doar o sangerare de privatiune.
Asa ca pur si simplu nu le mai iei si vezi ulterior daca iti vine menstruatia sau nu desi, dupa atat de multi ani de pilule mai mult ca sigur nu o sa ai menstruatie la timp in primele luni. Atunci cand iei pilule multi ani dureaza cateva luni pana cand ovarele isi reiau functiile.
Cel mai probabil vei ajunge la medic din cauza lipsei menstruatiei, ai luat prea multi ani anticonceptionale.
Cat timp ai luat pilule ovarele tale nu au functionat, ci au fost in repaus, iar acea sangerare in zilele de pauza nu era menstruatie, ci doar o sangerare de privatiune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Trebuie sa fac pauza?
- 1care este cea mai slaba pastila anticonceptionala?
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 3este adevarat?
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 3anticonceptionale - contraceptie sigura?
- 3Mi-am incurcat anticonceptionalele! Va rog ajutati-ma!!!!
- 3yasime luate gresit pana in ciclu
- 3Intarziere pastila Yasmin
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 1Anticonceptionale luate invers
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 2anticonceptionale luate gresit
- 0Problema anticonceptionale Belara
- 4Sarcina?
- 2Anticoncepţionalele trebuie administrate începând cu prima zi a CM?
- 3buna am o nelamurire!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: