am uitat sa iau pilula. Astept raspuns, va rog.
buna. I-au AC, Microgynon de 4 ani. Am inceput o noua folie marti, iar duminica seara am uitat sa iau pastila, am avut contact sexual dimineata la ora 7 si pastila am luat-o la 8. Mentionez ca nu trecusera 12 ore. Am luat Postinor pe la ora 13, dar in 20 min am vomitat si nu am mai luat. Sunt tare nelinistita ca a-s fii putut ramane insarcinata. Exista aceasta sansa? Mai sunt 2 saptamani jumatate pana la urmatoarea menstruatie si sunt tare nelinistita.
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
5 comentarii
1. Amânarea admonistrarii pilulei cu până la 12 ore nu periclitează efectul anticoncepţional.
2. Nu mai luaţi medicamente, în special hormonale, aşa cum este Postinor, fără sfatul medicului.
2. Nu mai luaţi medicamente, în special hormonale, aşa cum este Postinor, fără sfatul medicului.
am si eu o problema...am avut relatii cu partenerul acum 2 zile dar aseara am uitat sa iau pilula contraceptiva.exista riscul unei sarcini???astazi este ultima pilula si imi este gata blisterul!astept raspunsul dvs, multumesc!
Buna ziua, am si eu o problema daca am uitat a 14 pilula si in a 13 zi am avut contact sexual care este riscu de a ramane insarcinata, in a 15 zi am luat 2 pastile de cum mi-am amintit desi au trecut peste 12 ore de cand trebuia sa iau a 14. Astept un raspuns. Multumesc
Daca au trecut peste 12 ore, dar mai putin de 24 de ore in care ati uitat pilula, atunci nu ete nici un risc.
buna seara.va rog sa mi spuneti ce am de acut in cazul in care am intrerupt administrarea pastilelor microgynon.le-am luat timp de 6 luni in care au dat rezultate ft bune insa cand trebuia sa le iau in a 8a zi, din motive personale, nu le-am mai luat.le mai pot lua?pot lua alt anticonceptional fara sa ma afecteze in vreun fel?sau daca pot lua iar aceste pastile si in cat timp.va rog sa-mi rasp cat mai urgent! nu sunt in oras ca sa pot merge la medicul care mi le -a prescris.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 1contraceptia de urgenta cu Postinor2
- 5am uitat pastila! URGENT!!!! va rog!
- 4am uitat sa iau o tableta si sex neprotejat.
- 2am uitat 2 pastile de anticonceptionale
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 4am uitat o pastila
- 5Pastila uitata, menstruatie intarziata...
- 3am uitat o pastila de mercilon in prima saptamana
- 4sa iau pilula de urgenta?
- 1pilula uitata 40 minute
- 2Am uitat o pilula
- 2In legatura cu anticonceptionale uitate
- 2am uitat pilula karissa
- 1Pastila Logest uitata!
- 3Pastila uitata - Belara
- 1Pastila de a doua zi si anticonceptional
- 5Pastila de a doua zi
- 0Contraceptive.Risc de a ramane gravida daca am uitat pastila dupa contactul sexual.
- 0Marvelone 21
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: