Am uitat sa iau desorelle 2 zile
Trebuia sa reiau o noua folie de desorelle, dar am uitat 2 zile la rand. Am luat-o totusi pe cea de-a doua aproximativ la 12 ore dupa contactul sexual. E bine sa o iau si pe prima? Trebuie sa-mi fac griji?
3 comentarii
Reconstituind ce ai zis tu, dupa perioada de pauza, cele 7 zile, ai uitat sa iei primele 2 pastile, nu? si pe a doua ai luat-o cand?? eu in locul tau mi-as cam face griji pentru ca e ca si cum ai uita o pastila, oricand, mai mult la tine 2... n-ai decat sa astepti 3 saptamani de la contactul cu risc si sa iti faci un test de sarcina, sau poti sa mergi la spital si sa iti faci un test de sange... sau daca nu au trecut 72 de ore de la contactul sexual, mai ai timp sa iei pastila de urgenta... cand uiti o pastila o iei cand iti amintesti, dar o iei si pe cea aferenta acelei zile si folosesti protectie suplimentara (prezervativ) 7 zile
URGENTTT!!!buna eu iau anticonceptionale desorelle...astazi este miercuri am avut contact sexual luni seara...am luat luni la ora 7 pastila...si iei adik marti nu am luato...astazi dinineatza cand mi-am adus amninte am luat la ora 8.30 una si la 9 alta.si ma bate gandu sa iau si la 12 postinor 2. AJUTATIMA CU CUN SFAT? E BINE CE FAC?
nu lua postinor, pentru ca tu ai uitat pastila de ieri, pe tine ieri te-a protejat pastila de luni pe care spui ca ai luat-o... protejeaza-te 7 zile cu prezervativ, numai bine, nu ai de ce sa iei postinor ca iti deregleaza organismul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5pilulele yasmin sunt la fel sau difera intre ele?
- 3Am uitat sa iau o pastila
- 1omitere pilula 3 yaz
- 3am uitat o pastila de mercilon in prima saptamana
- 10Exista vreun risc???
- 1am sarit peste o pilula
- 2Am uitat o pilula
- 2am uitat sa iau anticonceptionalele
- 0Marvelon21 - am uitat sa iau a 14-a pastiluta din blister
- 0primul blister logest am uitat sa iau a15 pastila
- 3Am uitat pastila si am luat-o peste o ora
- 10o pastila minus
- 1Sunt gravida???