am uitat sa iau o pilula Rigevidon
am uitat sa iau o pilula. folosesc rigevidon de 6 luni. intr-una din zilele anterioare am uitat o pilula. stiu doar ca sigur nu alaltaieri, deci cu 2-3 zile in urma sau mai mult.nu stiu in care din zile, ele nefiind mentionate pe blister ci doar numerotate. aseara am observat ca am una in plus. am luat doar una si nu doua cum am mai auzit. ultimele contacte sexuale au avut loc vineri, duminica si luni, daca are vreo relevanta acest lucru. am inteles ca trebuie sa ma protejez 7 zile.as dori parerea unui medic, si daca sunt necesare mai multe detalii va stau la dispozitie. multumesc.
2 comentarii
nu sunt medic..dar am patit si eu asta...si am fost la un medic...stiu cum te simti...trebuie sa stii daca atunci cand ai avut ultimul contact sexual erai protejata de pilula...dc nu erai...aici intervine problema...dc pilula ai uitat o in una din zilele in care nu ai avut nici un contact sexulal atunci e ok..trebuie sa iei 2 pilule acum si sa te protejezi urmatoarele 5-7 zile..
din pacate nu stiu cand am uitat-o. la ultimul contact cred ca eram protejata, dar nu stiu de penultimul :( de acum am sa astept menstruatia, si ma voi proteja suplimentare. sper sa fie ok. multumesc pt raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 4am uitat sa iau o tableta si sex neprotejat.
- 2daca am uitat o pilula ce se intampla?
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 1pilula uitata si raceala
- 10Exista vreun risc???
- 8sarcina cu anticonceptionale???
- 1am sarit peste o pilula
- 0pastiluta pierduta
- 2Am uitat o pilula
- 2In legatura cu anticonceptionale uitate
- 1am omis sa i-au o pilula
- 1Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
- 2am uitat pilula karissa