Inceperea foliei de coc uri cu o zi mai tarziu

21-07-2018
C23
Nu este medic/terapeut
C23
Buna tuturor!
Ieri trebuia sa incep folia de logest, insa am uitat si am luat prima pastiluta abia in dimineata asta la ora 6:30. Iau logest de prin decembrie. Ce e de facut in situatia aceasta? Mai ales ca am avut contact sexual neprotejat ieri, inainte de ora la care trebuia sa iau pilula in mod normal. Eu sunt ok si ma gandesc ca trebuie sa ma protejez in urmatoarea saptamana, insa partenerul meu este foarte panicat. M-ar ajuta mult orice fel de raspunsuri! Multumesc tare mult!
6 comentarii
0
27-07-2018, ora 01:01
Darknessmyoldfriend
Nu este medic/terapeut
Darknessmyoldfriend
Si eu am facut la fel...am luat prima pastila (marti) la ora 2 ..in loc de 22 30(luni)..si am vorbit cu o doamna farmacista si mi-a spus sa am grija urmatoarele 7 zile
Sper sa raspunda cineva..chiar sunt panicata..iau karissa de aprox 4 ani...am facut o pauza de 1 luna jum in ianuarie...deci nu e chiar continuitate
0
27-07-2018, ora 02:03
C23
Nu este medic/terapeut
C23
Hei, da, si eu am discutat cu o farmacista si mi a spus acelasi lucru, 7 zile trebuie folosita alta metoda de protectoe. Si mie imi este teama, dar sper ca urmatoarea menstruatie sa mi confirme ca totul este ok
0
27-07-2018, ora 10:48
Darknessmyoldfriend
Nu este medic/terapeut
Darknessmyoldfriend
Am citit prospectul, pe forumuri discurii..si peste tot scrie ca daca nu intarzii mai mult de 12 ore esti ok..
Dar fiind vorba de prima pastila.
.astept ziua de 16 august cu nerabdare
0
17-08-2018, ora 11:37
C23
Nu este medic/terapeut
C23
Hei, mie mi-a venit menstruatia pe 14. In cazul tau ce s-a intamplat?
0
19-08-2018, ora 21:26
Darknessmyoldfriend
Nu este medic/terapeut
Darknessmyoldfriend
Bună.Mi-a venit miercuri pe 15.08..cu o zi mai devreme..insa totul este bine..am respectat cele 7 zile..si de acum inainte voi fi mai atenta..
0
11-12-2018, ora 03:27
Darknessmyoldfriend
Nu este medic/terapeut
Darknessmyoldfriend
Iar am comis-o.
Am luat prima pastila la ora 2 30..marti dimineata
Am citit din nou prospectul..si scrie daca nu e intarziere mai mare de 12 ore...
Banuiesc ca iar trebuie sa fiu atenta 7 zile...
Poate raspunde cineva calificat?
Mentionez ca iau Karissa
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul