diabet, tigari, cafea... infectie masea
Problema incepe anult trecut cand mama a fost diagnosticata cu inceput de diabet.Doctorul ia recomandat un regim alimentar pentru a-si mentzine glicemia normala.In timpul asta mama a venit in Italia sa munceasca, datorita situatziei financiare pe care o aveam acasa.Ea in timpul asta a exagerat cu tzigarile si cafeaua datorita stresului de la locul de munca, lasand si regimul pe care il tzinea.Alaltaieri seara i sa facut foarte rau de la niste antibiotice pe care lea luat din cauza unei infectzi la o masea fiind nevoie de anuntzarea ambulantzei.In timpul asta a cazut in coma pentru 5 ore dupa care sa trezit cu ajutorul lui Dumnezeu si a doctorilor.Doctori au spus ca a avut noroc ca a scapat din situatzia care era gasindui glicemia 630. Ieri am vorbit cu doctorul si mia spus ca are diabet si pancreatita. Asi vrea sa stiu daca au mai fost cazuri de genul in care pacientul sia revenit cat de cat sa-si continuie viatza cu un regim strict. Cu pancreatita si diabet se poate trai ? Tzin sa precizez ca de alaltaieri pana azi a inceput sa se simta mai bine cu ajutorul tratamentului in care o tzin doctori. Va multumesc anticipat.
3 comentarii
DA..cu siguranta are sanse sa isi revina!
Este foarte important sa.i fii alaturi, sa crezi si sa.i explici ca veata care a trait.o pana acum...sa terminat!
Incepe o noua veata cu alte obiceiuri si alt regim alimentar si de veata!
daca ao s.o convingi..o sa poata duce boala (pancreatita este tratabila si diabetul se poate tine sub control!)
Este foarte important sa.i fii alaturi, sa crezi si sa.i explici ca veata care a trait.o pana acum...sa terminat!
Incepe o noua veata cu alte obiceiuri si alt regim alimentar si de veata!
daca ao s.o convingi..o sa poata duce boala (pancreatita este tratabila si diabetul se poate tine sub control!)
SOLUTIA LA 630 GLICEMIE NU CRED CA ESTE REGIMUL ALIMENTAR, EU CRED CA ESTE INSULINA SAU ANTIDIABETICELE ORALE DE GENUL AMARYL 2 MG, SAU GLURENORM
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de ce in diabet recent facut variatiile de glicemie sunt mari de la hipo la hiper?
- 2un barbat cu diabet are probleme de erectie?
- 7Diabet + Depresie=Schizofrenie?
- 3tulburari digestive dupa ce am baut o cafea pe stomacul gol
- 4nesigur: infectie urinara sau diabet?
- 3menopauza si diabet... e grav?
- 5Interpretarea analizelor... examen urina, calciu, colesterol, glicemie
- 8Scadere a tolerantei la glucoza drastica! Sfat va rog!
- 18tuberculoza
- 3sinuzita, polipoza sau, si ceva mai grav
- 2Ameteli cumplite
- 12ma autodistrug ajutati-ma. imi este gandul numai la ea si ca intr-o zi vom fi din nou impreuna
- 5Am nevoie de interpretarea acestor analize, daca ma poate ajuta cineva.
- 4Stari de greata, fara voma.. de cand mi-e rau am mai renuntat la tigari
- 7fumatoare de 12 ani (5 tigari/zi), ma confrunt zilnic cu dureri de stern
- 1alcool si tutun
- 0Glicemii bizare: luna de miere sau diabet 2?
- 1Diabet si Proenzi
- 3Am si eu o intrebare - diabet si olanzapina, mirzaten, arketis
Mai multe informații despre: Coma Cafeaua Fumatul glicemia diabetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabet insipid
- Diabetul gestational
- Comele toxice la copil
- Tulburarile legate de consumul de cafeina
- Coma
- Diabetul zaharat
- Cetoacidoza diabetica
- Hipoglicemia
- Picior diabetic
- Retinopatia diabetica
- Cafeaua - o aspirina a hepatologului
- Sfaturi pentru persoanele cu diabet
- Regim diabet
- Indulcitorii artificiali - o alternativa sigura pentru zahar?
- Diabet zaharat
- Dieta pentru fumatori - alimentele care reduc din efectele negative ale fumatului
- Efectele cafelei asupra organismului
- Noile clasificări ale diabetului zaharat 2018 (5 tipuri)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: