am nevoie de pareri!

01-02-2008
carmenpr
Nu este medic/terapeut
carmenpr
buna fetelor!ati mers vreodata la clinica marie stops la doamna dr amal?stiti cumva daca este de treaba, buna, intelegatoare si...etc?io am programat un avort pt marti si vroiam sa stiu mai multe informatii despre dumneaiei...astept pareriile voastre!multumesc mult!
3 comentarii
0
02-02-2008, ora 00:00
adelaide
Nu este medic/terapeut
adelaide
Da, eu am mers in urma cu cativa ani pt.asa ceva, dar nu mai stiu cum o chema pe acea doctora. Stiu insa ca in general, acolo sunt doctori buni si se poarta foarte frumos cu pacientii.
0
carmenpr
Nu este medic/terapeut
carmenpr
multumesc mult adelaide! se pare ca eu am fost un caz mai putin fericit pt ca doamna dct. nu a fost prea dragutza cu mine...:(
0
carmenpr
Nu este medic/terapeut
carmenpr
multumesc mult adelaide! se pare ca eu am fost un caz mai putin fericit pt ca doamna dct. nu a fost prea dragutza cu mine...:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ingrijirea dupa avort
  • Sarcina după avort
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  • Semne și simptome care necesită un consult ginecologic
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •