Examen ginecologic OK, posibil bts?
Buna seara, am fost astazi la ginecolog deoarece in urma cu o saptamana am intretinut un contact sexual protejat, dar in timpul caruia s-a rupt prezervativul. Acesta a fost primul contact sexual pana la urma (semi)protejat. Dupa 7 zile am observat o modificare a secretiei vaginale, care a devenit usor galbuie. Nu am simtit mancarimi, dar cu cateva zile inainte de aceasta (la vreo 3 zile de la actul sexual) am avut niste simptome asemanatoare unei cistite (urinam mai des si aveam o usoara durere la finalul urinarii). Imediat ce am observat modificarea secretiei m-am dus la un consult ginecologic, care a coincis cu prima zi a menstruatiei. Mentionez ca in urma consultului doctorul m-a informat ca nu exista rani pe col, si ca vaginul si colul arata foarte normal. Nu m-a trimis sa fac nici o analiza (pana una-alta sunt la ciclu) si mi-a prescris doar Polygynax, 6 ovule, pe care sa le folosesc de indata ce se termina perioada sensibila.
Poate sunt un pic mai ipohondra de felul meu, dar... nu ar trebui sa fac niste analize? Am motive de ingrijorare? Sa astept pana ce termin tratamentul cu Polygynax si apoi sa merg din nou la medic daca simtomele reapar? Sunt putin debusolata. M-am gandit sa merg la ceva clinica ce realizeaza analize dupa ce termin cu Polygynax. Ce analize sa cer sa fac? Dupa cate zile de la finalul tratamentului cu Polygynax se pot face acele analize?
Poate sunt un pic mai ipohondra de felul meu, dar... nu ar trebui sa fac niste analize? Am motive de ingrijorare? Sa astept pana ce termin tratamentul cu Polygynax si apoi sa merg din nou la medic daca simtomele reapar? Sunt putin debusolata. M-am gandit sa merg la ceva clinica ce realizeaza analize dupa ce termin cu Polygynax. Ce analize sa cer sa fac? Dupa cate zile de la finalul tratamentului cu Polygynax se pot face acele analize?
1 comentarii
Parerea mea este sa asteptati sa treaca menstruatia, sa faceti testul secretiei, si apoi, in functie de acesta sa cereti tratament.
Nu uitati sa cereti reteta si pentru partener.
Nu uitati sa cereti reteta si pentru partener.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nelamurir dupa vizita la ginecolog
- 2dilema la ginecolog
- 4Examen ginecologic - medicamente Zanocin si Fasigyn
- 4control ginecologic?
- 3o persoana poate sa aiba cancer doar printr-un control?
- 3am si eu o intrebare
- 3Analize ginecologie
- 3vizita la ginecolog dupa contactul sexual
- 4frica de mers medic ginecolog
- 3se poate stabili prin examen varsta la care s-a produs o dezvirginare?
- 0Vizita ginecolog
- 0Cabinet ginecologic Iasi - recomandare?
- 0Recomandare medic ginecolog in Constanta !!!
- 1Interpretare analize ginecologice
- 1Ginecolog
- 1Cum scapam de frica de consult ginecologic?
- 1Vizita ginecolociga
Mai multe informații despre: Vizita la ginecolog controlul ginecologic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: