sunt insarcinata si saptamina trecuta am luat pastile de misoprostol
Buna sint insarcinata si saptamina trecuta am luat pastile de misoprostol, la farmacie mi-au spus ca in a doua - a treia zi va aparea ciclu, dar nu a aparut. Oare din ce cauza? Cine imi poate spune?
5 comentarii
Probabil din cauza ca bebe doreste sa traiasca!
Cu mare placere daca as trai intro tara in care sami gasesc de lucru si sa am o situatie financiara mai buna. Si abia am implinit 1 an si o luna cind am nascut.un baetel, macar sa treaca inca vreo 3, 4 anisori.
Atunci ar fi trebuit sa folositi metode contraceptive, spre exemplu prezervativul, era mult mai usor si deloc daunator!
Bun ziua!Sunt insarcinata in 5 luni, am dureri de mijloc si de burta pe jos simt niste intepaturi, la eco mi-sa spus ca am colul deschis.Acum iau no-spa si repaus de 10 zile la pat, e prima sarcina care o tin, nu am mai ramas niciodata gravida si nu am nici un avort pot aparea complicatii sau este normal ceea ce simt?Nu sunt lamurita cu acest col deschis.Va multumesc si astept un raspuns de la cine care este in masura!
Buna! sunt o mamica disperata care a aflat de curand de frumoasa veste ca sunt in 7 saptamani.In saptamana 3 am baut 8 pastile de misoprostol pentru dureri de genunchi(recomandarea medicului) si acum sunt inspaimantata sa nu aiba copilul probleme.
Va rog, daca mai sunt cazuri similare, aveti cunostinte, AJUTOR!
Multumesc din suflet!
Va rog, daca mai sunt cazuri similare, aveti cunostinte, AJUTOR!
Multumesc din suflet!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa avort inca mai am sangerari usoare
- 3am nevoie de pareri!
- 2E posibil ca o viroza cu febra de 38-39 timp de mai multe ore sa duca la un avort?
- 4Sunt insarcinata! Imi e foarte frica sa fac chiuretaj
- 22despre avort
- 13sarcina cervicala - stiti cazuri asemanatoare?
- 7vreau un bebe
- 6In urma unui avort am decis sa imi implantez sterilet
- 5Sexul a devenit insuportabil, ajutor!
- 12Avort... insarcinata?
- 4Avort... mai exista posibilitatea sa mai pierd asa alte sarcini?
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 0probleme hormonale sau avort spontan ?
- 3Avort medicamentos
- 4Sindromul Post Avort
- 2Avort in 18 saptamani
- 14Ajutor! Iubita sau fosta mea iubita vrea sa faca avort
- 0Avort in 9 saptamani!!
- 2Avort in septembrie, dar acum in decembrie a început să îmi creasca burta si simt mișcări in burta.
Mai multe informații despre: Avortul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: