Sarcina nedorita
Buna ziua !
Am si eu o intrebare la dumneavoastra.
Prietena mea in varsta de 18 ani, a ramas gravida, iar acuma este in prima luna. am mers la ginecolog si ne-a spus ca trebuie sa faca avort, alta solutie nu exista.
Dar din cate am inteles eu, sunt niste pastile/ injectii care ar putea inceta sarcina.
Puteti sa imi spuneti daca este adevarat ca poate renunta la sarcina si fara avort ?
Am si eu o intrebare la dumneavoastra.
Prietena mea in varsta de 18 ani, a ramas gravida, iar acuma este in prima luna. am mers la ginecolog si ne-a spus ca trebuie sa faca avort, alta solutie nu exista.
Dar din cate am inteles eu, sunt niste pastile/ injectii care ar putea inceta sarcina.
Puteti sa imi spuneti daca este adevarat ca poate renunta la sarcina si fara avort ?
6 comentarii
Ar fi trebuit sa intrebati medicul ginecolog despre acest lucru! Nu faceti ceva de capul vostru, sa nu complicati situatia!
Am intrebat, si mi-a spus ca nu o intereseaza si sa mergem sa faca avort. si e cam 3 milioane in prima luna...
Deci sa inteleg ca nu stiti nimic despre acele pastile/injectii ?
Deci sa inteleg ca nu stiti nimic despre acele pastile/injectii ?
mergeti si la ALT medic ginecolog..
parere:
tot la asta se va ajunge
cele bune,
parere:
tot la asta se va ajunge
cele bune,
theorghe, mergeti si la un alt cabinet insa majoritatea medicilor fac chiuretaj ( avort) pentru intrerupere de sarcina.
Eu am auzit si de injectii si de pastile, insa nu sunt sigura ca in Romania se gasesc...insa provoaca o hemoragie destul de mare, adica nu v-as sfatui sa luati decat daca vi le recomanda un medic (asta in cazul in care le gasiti si acolo).
Asculta de sfaturile primite si consultati si un alt medic ginecolog, dar vb mariei, intr-un final tot acolo se ajunge.Ar fi trebuit sa va protejati si scapati de aceste probleme acum! Sunteti din Bucuresti? Daca da, va pot recomanda eu o dna dr ginecolog cu cabinet particular!
Asculta de sfaturile primite si consultati si un alt medic ginecolog, dar vb mariei, intr-un final tot acolo se ajunge.Ar fi trebuit sa va protejati si scapati de aceste probleme acum! Sunteti din Bucuresti? Daca da, va pot recomanda eu o dna dr ginecolog cu cabinet particular!
Buna! Am si eu o intrebare...din pacate am avut un contact nerotejat, dar nu a terminat inauntru... la exact 14 zile trebuia sa imi vina menstruatie si mi-a venit...problema este ca am mai citit pe ici pe colo, ca poate fii un semn al implementarii..Nu am avut nici o alta simptoma de sarcina..doar mici ameteli si dureri de cap (mentionez ca sunt anemica). Intrebarea mea este: oare aceasta scurgere este un prim semn al unei sarcini?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina oprita in evolutie
- 3mai pot ramane insarcinata?
- 4chiuretaj si sangerare prelunginta
- 3Poate afecta ERDOMED si OSPEN 1500 sarcina de 4 luni si jumatate?
- 3tratament dupa avort
- 3probleme in timpul sarcinii
- 4Sunt insarcinata! Imi e foarte frica sa fac chiuretaj
- 22despre avort
- 6Avortul prin contraceptive se poate ierta prin spovedire
- 5Sexul a devenit insuportabil, ajutor!
- 3sarcina oprita din evolutie sau nu?
- 6Pretul (maxim) avort la o clinica privata
- 3Chiuretajul se face incepand cu saptamana a 5-a sau a 6-a?
- 9sarcina oprita din evolutie?
- 9se mai poate face ceva?
- 4Sarcina oprita in evolutie
- 8intreruperea de sarcina se poate face doar cu avort sau si cu medicamente
- 4Dureri după avort
- 3Intrebare sarcina oprita din evolutie
- 0Sarcina oprita din evoluție
Mai multe informații despre: Avortul sarcina oprita din evolutie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: