am crize epileptice si sunt insarcinata
Buna, am 19 ani si sunt o persoana care fac crize epileptice si din intamplare am ramas gravida si vreau sa fac avort. Vreau sa intreb ce riscuri exista si daca pot face avort?
9 comentarii
Trebuie sa-ti iei in continuare tratamentul pentru epilepsie si sa mergi insotita de cineva la ginecolog...si sa spui despre aceasta boala inainte de a face avort, sa nu o ascunzi..sigur ca se poate intrerupe sarcina..
Daca esti in tratament ia-l in continuare, vorbeste cu medicul care iti dace avortul sa -ti faci o anestezie totala pentru ca s-ar putea la durere sa faci o criza.Cel mai bine te poate sfatui medicul la care te duci.
Eu sint de parere ca e mai bine sa NU faci anestezie generala.Ti se fac 2 injectii in vena si nu simti nimic.
buna.am si eu o rugaminte ajutati ma va rog... am 21 de ani si tocmai ce am aflat ca sunt insarcinata...vreau sa fac avort maine, mi am facut programare la cabinet de obstetrica gineco, dar as vrea sa stiu daca a mai facut cineva de pe aici si cum este?:( mor de frica. va rog ajuta ti ma...
ms pt comentarii, am facut avortul am trecut peste asta fara complicatii...si apropo de fata care a facut ultimul com.nu a fost greu dar a durut putin la sfarsitul avortului
Buna, am 26 de ani si sunt insarcinata in 5 saptamani.As avea si eu nevoie de un sfat va rog-care este medota cea mai simpla de a face un avort, si totodata mai cel mai putin dureroasa.As prefera sa nu fac cu anestezie generala, dar nu stiu ce sa zic.Tin sa precizez ca este pt prima data cand fac un avort si am ceva teama.
nu e chiar asa de dureros si nu e neaparat sati faca anestezie generala
(pt.dragutik4):imi poti spune te rog cam cat te-a costat interventia aceasta?eu peste 5zile sau 6 voi face aceasta interventie si trebuie sa decid prin ce fel voi opta sa fac.Am o frica de numai pot!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Spermicidele si sarcina
- 9trasmitere crize epileptice
- 4sarcina si infectie urinara
- 8Sarcina 13 sapt. pot face avort?
- 2baietel de 2 ani, tetrapareza spastica cu crize epileptice
- 10la cate saptamani de sarcina se poate face avort?
- 6Sindrom turner in mozaic si sarcina
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 13sarcina cervicala - stiti cazuri asemanatoare?
- 7Nu vreau sa ajung la o sarcina nedorita.
- 4chist ovarian sau sarcina?
- 8Urgent: se poate vedea metadona in sange dupa 4 luni?
- 19Dubii, sarcina...?
- 9hpv 31 - informatii
- 10Condiloame genitale in sarcina
- 3Sindrom posttrombotic si sarcina
- 0sarcina dupa chimioterapie?
- 6Sarcina sau raceala?
- 0Dementa si crize de epilepsie
Mai multe informații despre: Avortul sarcina criza epileptica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica