Sarcina 13 sapt. pot face avort?
Sunt insarcainata in 13 sapt...se mai poate face avort acum?
Astept urgent un raspuns.
Multumesc!
Astept urgent un raspuns.
Multumesc!
8 comentarii
Sunteti foarte la limita. Daca sarcina trece din bazin in abdomen nu se mai poate face avort (sau se face cu un risc semnificativ), dar, din punct de vedere tehnic, se poate face o operatie (mica cezariana). Daca doriti sa intrerupeti aceasta sarcina avansata (desi, din punct de vedere moral, asta inseamna crima), atunci trebuie sa mergeti urgent la un ginecolog dintr-un spital.
deci eu am fost la un control in urma cu cateva zile si de acolo mi s-a spus ca am ramas undeva la sf lunii martie, pt ca ultima mentruatie am avut-o in 5 martie.insa tot la acel cabinet mi s-a spus ca am in jur de 13 sapt.dar dupa calculele mele de la sf lunii martie si pana in prezent sunt in jur de 10 sapt.si de asta nu mai stiu ce sa fac.ma gandesc sa incerc la alt cabinet sa ascult si o alta parere.d-voastra ce credeti?
1. Incercati la un SPITAL, nu la un cabinet.
2. Daca nu se precizeaza altfel, varsta sarcinii se calculeaza de la ultima menstruatie, de obicei cunoscuta cu precizie. Momentul conceptiei e mai greu de cunoscut cu precizie. Intre cele doua metode de a aprecia, anume "saptamani de amenoree" (mai uzual folosite) si "saptamani de sarcina" (mai rar folosite) declajaul obisnuit e de 2 saptamani, dar se poate sa fie si de 3 saptamani in cazul unui ciclu care vine mai tarziu de o luna.
2. Daca nu se precizeaza altfel, varsta sarcinii se calculeaza de la ultima menstruatie, de obicei cunoscuta cu precizie. Momentul conceptiei e mai greu de cunoscut cu precizie. Intre cele doua metode de a aprecia, anume "saptamani de amenoree" (mai uzual folosite) si "saptamani de sarcina" (mai rar folosite) declajaul obisnuit e de 2 saptamani, dar se poate sa fie si de 3 saptamani in cazul unui ciclu care vine mai tarziu de o luna.
am avut un avort la 19 saptamani si 6 zile.l am facut in Anglia.O sa mai pot avea copii in viitor?Am fost la prima sarcina si am 29 ani o sa fac 30 ani.Cum pot sa aflu daca mai pot avea copii pe viitor?Multumesc
am uitat sa zic ca am fost la prima sarcina.astept raspuns.multumesc
Buna ziua se mai poate face avort in a 12 saptamana ??
Unde mai exact pot face avortul daca am 12 saptamani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa avort sangerez in fiecare zi...
- 2dupa avort am simptome de sarcina
- 15Avort
- 5mifepristona - sfaturi/sugestii
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 19intr-o dilema mare!
- 4avort + postinor = ?
- 4chiuretaj - dupa 5 zile am inceput sa sangerez
- 4dupa cata luni nu se mai poate face avort?
- 3Am o mare problema.
- 1sarcina cu fibrom
- 7Urmarile avortului
- 5doresc sa raman insarcinata cum fac
- 1Dilema dupa avort chirurgical
- 1Avort
- 2Chiuretaj medicamentos incomplet
- 0Primul Avort
- 1Drama unui avort
Mai multe informații despre: Avortul sarcina saptamana 13
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: