Am nevoie de implant dentar

39 comentarii 1 2
0
19-06-2011, ora 21:36
daniela 83
Nu este medic/terapeut
daniela 83
Va multumesc pentru raspuns desi a venit putin cam tarziu.
Am inceput deja lucrarea. Am gasit pe un alt forum o discutie despre o reducere stomatologica foarte mare de la 1500 la 750 ron pe site-ul de vouchere crocodilo.ro si recomandarile a doua doamne care deja au inceput tratamentul si sunt extrem de multumite. cabinetul arata ok si esti programnat in timp util.La primul consult de sambata am fost tratata cu maxim profesionalism si mi s-a prezentat in detaliu procedura, pasii interventiei
Va multumesc pentru raspuns
0
24-06-2011, ora 07:21
mant66
Nu este medic/terapeut
mant66
Buna dimineata,
Am nevoie de parerea unui medic, acum 3zile mi-am facut un implant pe maxilar, s-a umflat obrazu.si, iar pe cerul guri mi-a aparut o basica o simt la atingere cu limba. Intrebarea mea este e normal sa am aceea basica desi iau antibiotic. si inca mai am dureri cand deschid gura.
Multumesc
0
09-01-2012, ora 23:59
laviniab17
Nu este medic/terapeut
laviniab17
Bună, am 34 ani şi au început să mi se tocească dinţii din faţă, ceea ce mă determină să fac ceva. Sunt intersantă de dinţii de porţelan. Dar nu ştiu nimic despre ei, sau îmbrăcarea în poţelan. Vreau să ştiu dacă e obligatoriu să scot nervii? Adică, aş vrea o lucrare la toată dantura, adică o schimbare întreagă, cu toată dantura din porţelan (dantura mea s-a cam îngălbenit...).
De aceea, dacă cineva m-ar putea ajuta cu ceva informaţii despre dantura din poţelan şi, MAI ALES, dezavantajele unei asemenea lucrări.
Mulţumesc anticipat!
0
10-01-2012, ora 10:34
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
pentru laviniab17: dvs aveti nevoie de un consult stomatologic amanuntit, deoarece trebuie identificata cauza uzurii dentare accentuate la doar 34 de ani: ocluzia incorecta (adica felul cum musca arcadele superioara si inferioara), diverse parafunctii - bruxismul ( adica frecarea dintilor) etc.
numai in momentul in care aceasta cauza este corect identificata si tratata, va puteti gandi la o reconstituire a dintilor uzati prin diverse metode sau materiale. portelanul este intr-adevar foarte estetic si foarte rezistent, dar in situatia dvs este posibil sa va treziti chiar si cu portelan fracturat, daca, repet, nu se afla cauza uzurii.
0
10-01-2012, ora 10:36
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
pentru maria anton 11: durerea resimtita nu este cazul sa va ingrijoreze, este mult prea recenta interventia pentru a lipsi orice disconfort. in ce priveste umflatura, poate ar fi bine sa fiti vazuta la un control de medicul care v-a operat.
0
23-01-2012, ora 13:50
Un Nimeni CeLebru
Nu este medic/terapeut
Un Nimeni CeLebru
Sunt Radu am 21 de anii si am cateva intrebarii.Sper sa primesc si raspunsurile ! [ 1 ] Am nevoie de cateva implanturi dentare sa zicem vro 7...8 [ e vorba de ceva Dinti si cateva Masele ! ] [ 2 ] Apoi am de imbracat vro 5 Dintii de jos ! Si asi vrea sa stiu daca toata aceasta '"LUCRARE" poate dura mai mult de 3 saptamanii deci cam atat am la dispozitie pentru ca muncesc in afara tarii.Astept niste raspunsuri va multumesc anticipat !
0
24-01-2012, ora 11:02
jsidev
Nu este medic/terapeut
jsidev
Nu sunt medic dar stiu din experinenta, am facut implanturi.
Depinde de situatie. Daca ai nevoie jos dureaza 1.5-2 luni pana la vindecare si inceput lucrare.
Daca este sus 4luni iar daca este si in spate cu adaus de os-membrana 6-8luni pana la vindecare. Eu am stat 10luni, abia acum am inceput de pus lucrarea
0
26-01-2012, ora 13:51
me_myself
Nu este medic/terapeut
me_myself
am si eun implant dentar, dar mie mi s-a recomandat 5-6 luni pana sa se monteze surubul de vindecare, cu care va trebui sa mai stau vreo 1 - 2 luni...abia dupa aceea sa va finaliza lucrarea...
0
30-10-2014, ora 16:55
ralupop24
Nu este medic/terapeut
ralupop24
Buna ziua, imi poate recomanda si mie cine un implantolog bun in Timisoara? Ma intereseaza daca ati facut vreunul dintre dvs implant in Timisoara si la ce clinica, multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •