Am nevoie de ajutor... o iubesc mult si nu pot sta fara ea!

17-10-2010
spike13
Nu este medic/terapeut
spike13
SAL. Sunt Costin, am 21 de ani, si am o relatie de 3 ani. In tot acest timp au existat nenumarate certuri si impacari. ne iubim extraordinar de mult. Dar... eu sunt foarte gelos... nici nu vreau sa ma gandesc la lucrul asta... noi ne ziceam mereu ca ne iubim orice'ar fii. vorba asta ma doare... deoarece... recent.. s-a intamplat un lucru teribil... sunt pus la pamant... in pragul disperarii... nu stiu ce sa fac... am mare nevoie de ajutor ( sfaturi multe..am nevoie de ele )... intr'o seara ne'am certat usor si gandindu'ma ca nu vreau sa ma mai cert cu ea si s'o fac sa inteleaga lucrul asta, am lovito cu o palma ( ceva mai tare )... si din acea seara nu vrea sa mai vorbeasca cu mine... mi-a zis ca sa o uit si chestii d-astea... NU AS PUTEA SA FAC ASA CEVA ( sunt 3 ani la mijloc ).. am facut multe impreuna... am fost in fiecare zii la ea si spunandu'i ca imi pare rau si sa imi mai dea o sansa... si nu vrea.. dar stiu ca in inima ei este altceva.. i-am PROMIS ca nu o sa se mai intample in veci... :(( ce-as putea sa fac ? vreau cateva sfaturi va rogg.. o iubesc enorm
4 comentarii
0
25-10-2010, ora 23:14
Adelina.B.L
Nu este medic/terapeut
Adelina.B.L
Ce s-a intamplat odata, se va intampla si a II a cu siguranta. :) Asuma-ti consecintele greselilor tale, si gandeste-te ca gelozia detota multa insiguranta si neincredere, iar astea pe lunga durata duc la ruptura unei relatii. Succes !
0
26-10-2010, ora 11:11
paul_84
Nu este medic/terapeut
paul_84
spike13 nu ai nici o scuza ca ai lovit fata. E foarte normal ca ea sa nu mai vrea sa se impace cu tine...de obicei cine loveste o data loveste si a doua oara.
Sunt si eu barbat dar parerea mea depre masculii care dau in femei este ca sunt cei mai josnici si lasi barbati...fara suparare.
0
03-11-2010, ora 20:59
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Motivul pentru care s-a iscat conflictul si ai ajuns sa-i dai o palma, nu reiese din mesajul tau. Daca ar fi vorba despre gelozie sau posesivitate poate ca ar fi bine sa lucrezi cu acesta emotie distrugatoare care tine relatia intr-un conflict continuu.
0
16-05-2023, ora 17:03
Costin4u2
Nu este medic/terapeut
Costin4u2
Atit te duce capul...sa lovești...okay pai ea a avut o reacție normala sa te părăsească. A ta nu e normala ai nevoie de un psiholog cu siguranță.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul