Iubire?

02-05-2014
Madalin pelico
Nu este medic/terapeut
Madalin pelico
Simt ca cade cerul pe mine..
am iubit o femeie care odata la inceput mi-a promis ca ma iubeste mi-a zis ca vrea un viitor cu mine. ca o so iubesc si acum deodata zice a nu-si mai doreste asta.si sufar enorm pentru ca am pus la suflet cum sa trec ca nu pot so uit nu pot si vreau s-o uit nu pot, s-o urasc si ea fara motiv mi-a zis ca numai ma vrea sa fie cu mine am fost la departare de ea si acum plec din nou langa ea dar degeaba am tot sperat..
ea zice ca nu are pe nimeni dar nu stiu nu prea cred ce zice..

cum sa trec peste suferinta asta?
2 comentarii
0
14-05-2014, ora 13:36
Ruxi26
Nu este medic/terapeut
Ruxi26
psiholog. Dar ce? Nu mai exista si alte femei pe lume? De ce trebuie sa ne agatam de persoane care nu ne mai iubesc si nu ne mai doresc in viata lor?
0
28-05-2014, ora 22:10
aha93
Nu este medic/terapeut
aha93
Stiu ca atunci când iubesti ai impresia ca totul e ca in filme...si ca v ati certat si o sa va impacati bla bla happy end. Dar nu e asa. E ca in filme doar cat e frumos. Viată reala cere maturitate si tărie. Treci peste si gandeste-te ca in timpul asta, când viată iti trece prin fata ochilor, ea se gandeste si face altceva. Nu te bloca pe ceva ce poate nu o sa mai fie. Foloseste te de ratiune si vei trece cu bine peste asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul