Sotia m-a inselat

Buna numele meu este D.I. si de o vreme am simtit o schimbare in comportamentul sotiei de aprox 2 luni, i-am comunicat ca simt ca ma inseala la care mi-a raspuns ferm cum ? si unde? precizez ca avem o fetita de 2ani ea e casnica iar eu am o cafenea proprie la aprox 1 km de locuinta, ea mai meregea pe acolo si in luna septembrie s-a indragostit de un individ care lucreaza la noi in loc.el fiind din ploiesti, revenind la povestea noastra in noaptea de revelion inainte de miezul nopti am facut dragoste de 2 ori iar la 12 noaptea am iesit pentru sampanie si artificii in strada, iar dupa care am intrat in casa ea s-a dus la toaleta eu am fumat, dintr-o data a iesit dar nu am auzit apa, si-a pus telefonul pe masa dupa care telefonul s-a luminat cu un msg. eu din reflex am deschis mesajul pe care scria, ' si eu m-am rugat sa putem fi impreuna, mi-e dor de tine rau de tot' am intrebat ce este cu mesajul respectiv mi-a raspuns ca probabil e o greseala. a doua zi respectiv 1 ian am zis sa ma uit pe istoricul calculatorului unde sa vad ca era plin de individul respectiv cum vb pe un site de socializare, am intrebat-o si mi-a raspuns ca da m-a inseala de aprox 4-5 luni si e mai bn sa ne divortam, precizez ca in 5 ani de casnicie m-a mai inselat o data dar a fost chiar o aventura si am iertat-o, nu mi-am batut sotia nici macar o data nu am jignito nu am inselato, si i-am oferit absolut tot, vacante masina afacere tot ! acu eu am introdus divortul iar cand mi-am vizitat fata intr-o zi, ea mi-a spuns ca vrea sa ramanem impreuna si l-a sunat pe individ si au rupt legatura, m-a mutat inapoi acasa dar eu tot in bratele individului mi-o imaginez stind faptul ca il iubea dupa spusele ei, eu chiar nu mai stiu ce sa fac va rog sa ma ajutati
9 comentarii

Parerea mea este ca daca te-a inselat de doua ori, o sa o mai faca, indiferent ce si cat ii oferi. Nu ai cum sa ai certitudinea ca, desi a rupt legatura cu respectivul, nu se va intoarce la el sau nu isi va gasi alt amant. Cel mai probabil a realizat ca fara tine, nu va mai avea parte de tot ce isi doreste, de vacante etc si prefera sa profite...cat mai poate. Stii vorba aia: lupul schimba blana...

Eu iti spun ca-ti meriti soarta!
Si ce daca a avut o aventura sau doua, atata timp cat si tu si ea sunteti duspusi sa faceti un compromis? Nu era mai bine sa nu stii?
Te-au mancat degetele sa cauti pe telefon si in istoricul calculatorului, acum suporta consecintele.
Si ce daca a avut o aventura sau doua, atata timp cat si tu si ea sunteti duspusi sa faceti un compromis? Nu era mai bine sa nu stii?
Te-au mancat degetele sa cauti pe telefon si in istoricul calculatorului, acum suporta consecintele.

Am inteles este parerea ta, dar eu am o educatie cel putin asa consider unde o familie traieste in armonie, nu cu minciuni si tradari, si am dreptul sa stiu adevarul chiar daca doare!

Si atunci ce te plangi? Ai aflat adevarul si doare...nu este un lucru contrar educatiei tale! De acum, hotaraste singur daca ramai la principii sau faci compromisuri.

faci compromisuri in viata dar cand ajungi sa fii luat de prost.parerea mea este ca o relatie unde nu mai este incredere nu are viitor.daca tu crezi ca vei putea inchide ochii de cate ori va aparea unul "nou"prin preajma...da-i bataie reluati relatia.

Mai danacatalina tu esti tare frustrata...in toate comentariile tale vad ("nu va potriviti", "iti meriti soarta", "ce-i asa de greu de inteles ca femeia vrea sa isi traiasca viata"). In loc sa dai un sfat tu iei cea mai usoara cale fie despartire, fie isi merita soarta etc. Ori vii cu un sfat ori bye bye!
@virus-m - in legatura cu adulterul sotiei tale, e greu sa te desparti cand ai un copil, mai ales cand el e mic, cum ai specificat tu ca are 2 ani, dar cel mai bine e ca fiecare sa mearga pe drumul lui si gata pentru ca nimic nu o sa garanteze ca in viitor un "anybody" va mai aparea in viata ei si tu vei fii obligat sa inchizi iar ochii! Ai facut deja de 2 ori asta nu cred ca a treia oara vei mai putea trece cu vederea. Eu stiu casnicii care fiecare isi are viata lui dar sincer nu ti-as recomanda asa ceva deoarece este un haos total. Daca vrei mai multe detalii lasa-mi mesaj privat. Sper ca ti-a fost util sfatul meu!
Cheers,
LG
@virus-m - in legatura cu adulterul sotiei tale, e greu sa te desparti cand ai un copil, mai ales cand el e mic, cum ai specificat tu ca are 2 ani, dar cel mai bine e ca fiecare sa mearga pe drumul lui si gata pentru ca nimic nu o sa garanteze ca in viitor un "anybody" va mai aparea in viata ei si tu vei fii obligat sa inchizi iar ochii! Ai facut deja de 2 ori asta nu cred ca a treia oara vei mai putea trece cu vederea. Eu stiu casnicii care fiecare isi are viata lui dar sincer nu ti-as recomanda asa ceva deoarece este un haos total. Daca vrei mai multe detalii lasa-mi mesaj privat. Sper ca ti-a fost util sfatul meu!
Cheers,
LG

Ok va multumesc pentru raspunsuri si pareri, dar a-si avea nevoie de o parere de la o femeie maritata, oare nu e posibil ca sotia mea sa fi gresit pur si simplu, au vb la telefon aprox 3 luni si o singura data s-a intamplat sa se culce cu el astept parareib si va multumesc anticipat

Sunt casatorita dar consider ca nu exista greseli sau scapari de acest gen intr-o relatie. Cred ca inseli cand nu mai iubesti persoana de langa tine si cand nu iti mai pasa. Si daca inseli odata, "prinzi" gustul si o vei face de mai multe ori.
Nu cred in iertare in astfel de situatii si nu cred in promisiuni ca nu se mai repeta. Dar asta e doar parerea mea...
Nu iti poate dicta nimeni de pe acest forum ce sa faci, dar inainte sa iei o decizie, gandeste-te la tine si mai ales la copil, cum ii va fi mai bine, crescut intr-o familie lipsita de armonie?
Nu cred in iertare in astfel de situatii si nu cred in promisiuni ca nu se mai repeta. Dar asta e doar parerea mea...
Nu iti poate dicta nimeni de pe acest forum ce sa faci, dar inainte sa iei o decizie, gandeste-te la tine si mai ales la copil, cum ii va fi mai bine, crescut intr-o familie lipsita de armonie?

Buna. Sunt noua pe forum, dar trebuie sa scriu, ca altfel ma sufoc. Am aflat de curând ca soțul a avut o scurta aventura, a și recunoscut defapt, iar el susține ca numai pe mine ma iubește, ca a fost o rătăcire, ca nu se mai întâmpla, ce pot face ca sa trec peste, căci am mereu in minte imaginea cu cealalta?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cateva sfaturi pt o dif de 6 ani?
- 81Dragostea ca pedeapsa
- 22cum sa merg inainte?
- 17iubesc cu adevarat sau sunt bolnava?
- 8il iubesc pe prietenul meu sau sunt obsedata de el?
- 4va rog ajutati-ma cum sa fac sa fiu cu el?
- 25Cum sa fac sa ma impac cu sotia
- 7Cum sa-mi aduc sotul inapoi
- 34Iubirea ca necesitate bilogica
- 8Se poate salva o casnicie?!
- 10Nu ma vindec niciodata: GELOZIA
- 10psihoterapie - la 35 ani de casatorie
- 13Cea mai grea decizie
- 3relatii esuate
- 8Lupt sau renunt?
- 3Minciuna-dezechilibru-falsitate
- 21ne am despartit din cauza alcolului
- 10nu stie cum ma iubeste
- 12Va rog ajutati-ma !!!:-|
- 13Chiar suntem atat de diferiti ? Ne facem rau?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu relatii extraconjugale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: