am fost diagnosticata hipoacuzie severa
Buna seara.Ma numesc Corina, am 12 ani si sunt din Braila.Astazi am fost la un medic orl, si am fost diagnosticata hipoacuziei severe, mi s-a spus a trebuie sa port proteza auditiva. Exista vreun tratament, fara a purta proteza auditiva sau macar de-a preungi timpul sa nu port de acum proteza auditiva?Si daca ar fi cazul, as dori o proteza foarte mica, sa nu se observe, pentru ca copiii sunt rai si rad.Va rog frumos sa imi dati un sfat. Doamna doctor mi-a aratat niste proteze, dar erau foarte mari.Doamna doctor ne-a dat tratament cu Piracetam, Tamtum Verde si un amestec de solutii pentru picaturi in nas.Credeti ca sunt bune?Va multumesc, si astept raspunsul dvs.
6 comentarii
pentru a ajunge sa pui proteza auditiva ( care cost afoarte multi bani).. initial e cazul sa mai faci un consult in clinica specializata pentru a eclude o eroare de diagnostic
iti recomand sa faci un consult la Iasi.. la spitalul de recuperare cl ORL. dr Cozama Sebastean
iti recomand sa faci un consult la Iasi.. la spitalul de recuperare cl ORL. dr Cozama Sebastean
Dl. Doctor, as vrea sa ne dati adresa clinicei ORL. si cam cat ne-ar costa consultatia
cu bilet de trimitere.. consultatia NU costa.fiind un spital de stat.
http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Interventii-ORL-gratuite-la-Iasi_294/
0-232-266 044 Centrala Telefonica
clinica ORl interior 139
0232 222 842 cabinet Prof. DR.Martu Dan
Spitalul Clinic de Recuperare
Adresa:
Strada Pantelimon Halipa nr. 14
http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Interventii-ORL-gratuite-la-Iasi_294/
0-232-266 044 Centrala Telefonica
clinica ORl interior 139
0232 222 842 cabinet Prof. DR.Martu Dan
Spitalul Clinic de Recuperare
Adresa:
Strada Pantelimon Halipa nr. 14
Va multumesc.As dori sa va mai intreb ceva, o adresa de email aveti?:)Scuzati'mi indrazneala, dar as dori sa va mai pun cateva intrebari.Va multumesc, din nou.
daca dai clic pe fvaleriu aici pe forum o sa gasesti toata informatia despre cabinet
www.orlpascani.com e o alta adresa unde gasesti informatia necesara
-
atasati si audiogramele
www.orlpascani.com e o alta adresa unde gasesti informatia necesara
-
atasati si audiogramele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dopuri de ceara la copil
- 5hipoacuzie la conducatorul auto (amator)
- 4auz slabit
- 5Deficienta velo-palatina.. Se mai poate face ceva in cazul meu, pentru a-mi recupera auzul?
- 3hipoacuzie
- 4calcifierea oscioarelor urechii medii si pierdere de auz
- 0Hipoacuzie urechea stanga
- 3Am cartilajul moale la urechi si nu aud bine
- 8Hipoacuzie avansata
- 1Hipoacuzie severa unilaterala
- 2Îngrijorare biopsie vegetație sinus
- 7Hipoacuzie, Tinnitus si Otomastoidita
- 1Hipoacuzie bilaterala
- 3Hipoacuzie mixta bilaterală copil
- 3Hipoacuzie, catar tubar
- 0Bebelus hipoacuzie unilaterala profunda