am fost diagnosticata hipoacuzie severa

19-07-2012
corinutzii
Nu este medic/terapeut
corinutzii
Buna seara.Ma numesc Corina, am 12 ani si sunt din Braila.Astazi am fost la un medic orl, si am fost diagnosticata hipoacuziei severe, mi s-a spus a trebuie sa port proteza auditiva. Exista vreun tratament, fara a purta proteza auditiva sau macar de-a preungi timpul sa nu port de acum proteza auditiva?Si daca ar fi cazul, as dori o proteza foarte mica, sa nu se observe, pentru ca copiii sunt rai si rad.Va rog frumos sa imi dati un sfat. Doamna doctor mi-a aratat niste proteze, dar erau foarte mari.Doamna doctor ne-a dat tratament cu Piracetam, Tamtum Verde si un amestec de solutii pentru picaturi in nas.Credeti ca sunt bune?Va multumesc, si astept raspunsul dvs.
6 comentarii
0
22-07-2012, ora 22:30
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pentru a ajunge sa pui proteza auditiva ( care cost afoarte multi bani).. initial e cazul sa mai faci un consult in clinica specializata pentru a eclude o eroare de diagnostic
iti recomand sa faci un consult la Iasi.. la spitalul de recuperare cl ORL. dr Cozama Sebastean
0
24-07-2012, ora 12:51
corinutzii
Nu este medic/terapeut
corinutzii
Va multumesc foarte mult pentru sfat.:)
0
26-07-2012, ora 10:26
corinutzii
Nu este medic/terapeut
corinutzii
Dl. Doctor, as vrea sa ne dati adresa clinicei ORL. si cam cat ne-ar costa consultatia
0
26-07-2012, ora 11:33
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
cu bilet de trimitere.. consultatia NU costa.fiind un spital de stat.
http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Interventii-ORL-gratuite-la-Iasi_294/
0-232-266 044 Centrala Telefonica
clinica ORl interior 139
0232 222 842 cabinet Prof. DR.Martu Dan
Spitalul Clinic de Recuperare
Adresa:
Strada Pantelimon Halipa nr. 14
0
26-07-2012, ora 11:34
corinutzii
Nu este medic/terapeut
corinutzii
Va multumesc.As dori sa va mai intreb ceva, o adresa de email aveti?:)Scuzati'mi indrazneala, dar as dori sa va mai pun cateva intrebari.Va multumesc, din nou.
0
27-07-2012, ora 08:45
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
daca dai clic pe fvaleriu aici pe forum o sa gasesti toata informatia despre cabinet
www.orlpascani.com e o alta adresa unde gasesti informatia necesara
-
atasati si audiogramele
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: