Hipoacuzie de transmisiei bilaterala (ușoară)
Buna seara! Am 36 ani și in urma cu 4 ani am depistat ca am hipoacuzie de transmisie bilaterala. Am fost operata la spitalul Coltea de vegetații adenoide (cauza hipoacuziei) Problema este ca auzul nu mi-a revenit nici pana acum. Dacă cineva vorbește mai încet nu aud bine. La externare Dr nu mi-a dat niciun tratament, nici măcar de durerea de după operație. Am și o deviație ușoară de sept, Dr a spus ca nu este nevoie de operație. Ce este de făcut?
1 comentarii
trebuie sa intelegi ca...
1 NU e normal sa ajungi la 36 de ani cu vegetatii adenoide... asta inseamna ca ai grave probleme pe digestie... care au intretinut acei polipi mariti..
sau ai intoleranta la lactoza..sau ai facut mereu reflux gastroesofagian in somn si acidul gastric a iritat gatul pana sus in spatele nasului
2. acum tre sa faci investigatii amanuntite la Gastrologie..si sa tratezi Cauza problemelor plus regim strict alimentar...
3 pe forum gasesti ce am mai postat despre Otita seroasa sau Catar Tubar...
exista exercitii pentru desfundarea trompei lui Eustache
1 NU e normal sa ajungi la 36 de ani cu vegetatii adenoide... asta inseamna ca ai grave probleme pe digestie... care au intretinut acei polipi mariti..
sau ai intoleranta la lactoza..sau ai facut mereu reflux gastroesofagian in somn si acidul gastric a iritat gatul pana sus in spatele nasului
2. acum tre sa faci investigatii amanuntite la Gastrologie..si sa tratezi Cauza problemelor plus regim strict alimentar...
3 pe forum gasesti ce am mai postat despre Otita seroasa sau Catar Tubar...
exista exercitii pentru desfundarea trompei lui Eustache
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in primavara anului trecut am suferit o hipoacuzie brusc instalata la urechea dreapta
- 6De cand ma stiu am avut dureri ale urechilor.. acum am o hipoacuzie la urechea dreapta
- 5Deficienta velo-palatina.. Se mai poate face ceva in cazul meu, pentru a-mi recupera auzul?
- 4Perforatie de timpan, durere brusca si crunta
- 8Va rog din Suflet... NU mai aud cu ureche stanga
- 5Domnului Doctor am hipoacuzie
- 8Tratament hipoacuzie
- 1Pierdere auz urechea stanga
- 0hipoacuzie la fetita de 4 luni
- 6De cateva zile am o raceala ciudata in sensul ca imi curge nasul si am senzatia de urechi infundate
- 0Hipoacuzie urechea stanga
- 2hipoacuzie de perceptie usoara
- 2Hipoacuzie bilaterala
- 9Hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala medie
- 1Hipoacuzie severa unilaterala
- 7Hipoacuzie, Tinnitus si Otomastoidita
- 4Acufene
- 3Am fost diagnosticat cu hipoacuzie și otita seroasa
- 3Ureche infundata persoana cu hipoacuzie
Mai multe informații despre: Hipoacuzia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: