Bebelus hipoacuzie unilaterala profunda
Baietel de 6 luni. Hipoacuzie unilaterala
Urechea stanga sever spre profund. Aparatul auditiv arata ca nu prea are efect, dar interventie de implant cochlear nu vreau sa ii pun la moment, intuitia mea de mama imi spune sa mai astept pana mai creste. Deci felul cum reactioneaza la sunete e prea bun, se trezeste si de la cele mai moi sunete sau de la vorbit super in soapta, cand doarme pe urechea “buna”, si sute de alte cazuri de genu. Vreau sa aflu daca cunoaste cineva cazuri de persoane care au aceiasi problema de auz si s-au descurcat bine in viata fara aparat sau implant.. Planul meu este sa investesc cat mai mult timp in terapie de vorbire, de atentie, limbajul buzelor etc. mumtumesc mult
Urechea stanga sever spre profund. Aparatul auditiv arata ca nu prea are efect, dar interventie de implant cochlear nu vreau sa ii pun la moment, intuitia mea de mama imi spune sa mai astept pana mai creste. Deci felul cum reactioneaza la sunete e prea bun, se trezeste si de la cele mai moi sunete sau de la vorbit super in soapta, cand doarme pe urechea “buna”, si sute de alte cazuri de genu. Vreau sa aflu daca cunoaste cineva cazuri de persoane care au aceiasi problema de auz si s-au descurcat bine in viata fara aparat sau implant.. Planul meu este sa investesc cat mai mult timp in terapie de vorbire, de atentie, limbajul buzelor etc. mumtumesc mult
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hipoacuzie la conducatorul auto (amator)
- 3sunet contiinu in ureche
- 4ce sa fac ca sa mi recapat auzul?
- 11hipoacuzie bilaterala
- 1Hipoacuzia
- 2hipoacuzie?
- 22Hipoacuzie neurosenzoriala medie bilaterala - imi puteti explica in detaliu despre ce e vb?
- 5Domnului Doctor am hipoacuzie
- 7Hipoacuzie mixta la ambele urechi
- 2Acupunctura -in tratamentul hipoacuziei.
- 0hipoacuzie la fetita de 4 luni
- 12hiperacuzie
- 6am fost diagnosticata hipoacuzie severa
- 2probleme de auz la baietel de 4 ani
- 2Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza
- 7Hipoacuzie, Tinnitus si Otomastoidita
- 2Pierdere de auz
Mai multe informații despre: Hipoacuzia screeningul auditiv la nou-nascuti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: