Bebelus hipoacuzie unilaterala profunda
Baietel de 6 luni. Hipoacuzie unilaterala
Urechea stanga sever spre profund. Aparatul auditiv arata ca nu prea are efect, dar interventie de implant cochlear nu vreau sa ii pun la moment, intuitia mea de mama imi spune sa mai astept pana mai creste. Deci felul cum reactioneaza la sunete e prea bun, se trezeste si de la cele mai moi sunete sau de la vorbit super in soapta, cand doarme pe urechea “buna”, si sute de alte cazuri de genu. Vreau sa aflu daca cunoaste cineva cazuri de persoane care au aceiasi problema de auz si s-au descurcat bine in viata fara aparat sau implant.. Planul meu este sa investesc cat mai mult timp in terapie de vorbire, de atentie, limbajul buzelor etc. mumtumesc mult
Urechea stanga sever spre profund. Aparatul auditiv arata ca nu prea are efect, dar interventie de implant cochlear nu vreau sa ii pun la moment, intuitia mea de mama imi spune sa mai astept pana mai creste. Deci felul cum reactioneaza la sunete e prea bun, se trezeste si de la cele mai moi sunete sau de la vorbit super in soapta, cand doarme pe urechea “buna”, si sute de alte cazuri de genu. Vreau sa aflu daca cunoaste cineva cazuri de persoane care au aceiasi problema de auz si s-au descurcat bine in viata fara aparat sau implant.. Planul meu este sa investesc cat mai mult timp in terapie de vorbire, de atentie, limbajul buzelor etc. mumtumesc mult
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hipoacuzie-neurosenzoriala-bilaterala-forma moderata
- 8Va rog din Suflet... NU mai aud cu ureche stanga
- 11hipoacuzie bilaterala
- 5probleme serioase cu auzul.
- 7Hipoacuzie mixta la ambele urechi
- 4diminuarea auzului
- 4probleme cu auzul
- 4calcifierea oscioarelor urechii medii si pierdere de auz
- 6am fost diagnosticata hipoacuzie severa
- 2hipoacuzie de perceptie usoara
- 9Hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala medie