Bebelus hipoacuzie unilaterala profunda
Baietel de 6 luni. Hipoacuzie unilaterala
Urechea stanga sever spre profund. Aparatul auditiv arata ca nu prea are efect, dar interventie de implant cochlear nu vreau sa ii pun la moment, intuitia mea de mama imi spune sa mai astept pana mai creste. Deci felul cum reactioneaza la sunete e prea bun, se trezeste si de la cele mai moi sunete sau de la vorbit super in soapta, cand doarme pe urechea “buna”, si sute de alte cazuri de genu. Vreau sa aflu daca cunoaste cineva cazuri de persoane care au aceiasi problema de auz si s-au descurcat bine in viata fara aparat sau implant.. Planul meu este sa investesc cat mai mult timp in terapie de vorbire, de atentie, limbajul buzelor etc. mumtumesc mult
Urechea stanga sever spre profund. Aparatul auditiv arata ca nu prea are efect, dar interventie de implant cochlear nu vreau sa ii pun la moment, intuitia mea de mama imi spune sa mai astept pana mai creste. Deci felul cum reactioneaza la sunete e prea bun, se trezeste si de la cele mai moi sunete sau de la vorbit super in soapta, cand doarme pe urechea “buna”, si sute de alte cazuri de genu. Vreau sa aflu daca cunoaste cineva cazuri de persoane care au aceiasi problema de auz si s-au descurcat bine in viata fara aparat sau implant.. Planul meu este sa investesc cat mai mult timp in terapie de vorbire, de atentie, limbajul buzelor etc. mumtumesc mult
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme cu auzul
- 3fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul
- 3sunet contiinu in ureche
- 4auz slabit
- 6De cand ma stiu am avut dureri ale urechilor.. acum am o hipoacuzie la urechea dreapta
- 3hipoacuzie-neurosenzoriala-bilaterala-forma moderata
- 2Acupunctura -in tratamentul hipoacuziei.
- 3hipoacuzie neurosenzoriala
- 12Pierdere treptata a auzului fara dureri
- 2hipoacuzie de perceptie usoara
- 2Hipoacuzie bilaterala
- 10Hipoacuzie neorosenzoriala bilaterala medie
- 0hipoacuzie mixta severa us;hipoacuzie neurosenzoriala medie ud
- 3scaderea auzului la copil 5 ani
- 0Hipoacuzie medie bilaterala
- 4Un sfat, va rog, ce analize si ce medic trebuie sa consult in continuare ?
- 2Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza
- 7Hipoacuzie, Tinnitus si Otomastoidita
- 1Hipoacuzie bilaterala
Mai multe informații despre: Hipoacuzia screeningul auditiv la nou-nascuti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: