Hipoacuzie mixta bilaterala de transmisie
Buna ziua,
La 13 ani am fost diagnosticat cu hipoacuzie mixta bilaterala de perceptie.La recomandarea dr.Hociota nu am folosit proteze si in timp s-a dezvoltat auzul.In prezent am 49 ani si in data de 4 februarie 2018 dimineata am avut câteva secunde in urechi ca freamăt dupa care nu am mai auzit cu urechea dreapta.Daca cineva vorbește lângă mine aud, la telefon aud, problema este ca nu aud la distanță, de exemplu intr-o camera.
Miercuri sunt programată la dr.Bogdan Marinescu din Focșani.
Precizez ca dupa acel zgomot in ureche am fost DIAGNOSTICAT A cu pneumonie virală si de o săptămână zac la pat.
Ce este de facut ca sa pot sa imi desfășor activitatea de birou sunt economiști?
La 13 ani am fost diagnosticat cu hipoacuzie mixta bilaterala de perceptie.La recomandarea dr.Hociota nu am folosit proteze si in timp s-a dezvoltat auzul.In prezent am 49 ani si in data de 4 februarie 2018 dimineata am avut câteva secunde in urechi ca freamăt dupa care nu am mai auzit cu urechea dreapta.Daca cineva vorbește lângă mine aud, la telefon aud, problema este ca nu aud la distanță, de exemplu intr-o camera.
Miercuri sunt programată la dr.Bogdan Marinescu din Focșani.
Precizez ca dupa acel zgomot in ureche am fost DIAGNOSTICAT A cu pneumonie virală si de o săptămână zac la pat.
Ce este de facut ca sa pot sa imi desfășor activitatea de birou sunt economiști?
10 comentarii
1 acum trebuie tratata Viroza si compliactiile ei
2 dupa audiograma si timpanograma..o sa se stie cat este afectata Perceptia si cat este afectata transmisis
problemele de transmisie se trateaza
problemele de perceptie..nu se trateaza ( daca caderea e sub 40 db.se pune aparat auditiv)
2 dupa audiograma si timpanograma..o sa se stie cat este afectata Perceptia si cat este afectata transmisis
problemele de transmisie se trateaza
problemele de perceptie..nu se trateaza ( daca caderea e sub 40 db.se pune aparat auditiv)
Multumesc si revin dupa ce voi face testele respective.
Imi cer scuze pentru greseala am fost DIAGNOSTICAT A la vârsta de 13 ani cu hipoacuzie mixta bilaterala de transmisie
ai inteles gresit diagnosticul
Hipoacuzie MIXTA inseama si de perceptie si de transmisie .. tocmai de asta e mixta
altfel ar fi DOAR hipoacuzie de transmisie sau hipoacuzie de perceptie
Hipoacuzie MIXTA inseama si de perceptie si de transmisie .. tocmai de asta e mixta
altfel ar fi DOAR hipoacuzie de transmisie sau hipoacuzie de perceptie
Revin dupa investigațiile făcute si va pot spune ca am fost DIAGNOSTICAT a cu hipoacuzie bilaterala neurosenzoriala cu recomandarea de protejare a uditiva.Am fost la audionova buzau am probat aparate auditive dar sunt total bulversată in sensul ca nu stiu daca ma voi descurca cu ele, mi se par foarte zgomotoase, se aude orice zgomot, (mă refer in primul rand la serviciu).Am inteles ca daca nu le port pot rămâne surda de tot.Pierderea de auz este de 60% la o ureche si 40% la cealaltă ureche.Ce mă sfătuiți să fac ? Să port aparatele, cate ore pe zi ?Se impune si alt tratament ?
Va multumesc !
Va multumesc !
Buna ziua!
Revin la MESAJ si va intreb daca este necesar un tratament medicamentos in ideea de a stopa hipoacuzia.
Multumesc
Revin la MESAJ si va intreb daca este necesar un tratament medicamentos in ideea de a stopa hipoacuzia.
Multumesc
1 aparatele auditive..cu rabdare..se regleaza cat de incet vreti DVS.. si la calculator asistentul poate scoate anumite frecvente care deranjeaza
2 se poate pune initial doar un aparat pe urechea cu 60 cadere.. pentru a Va obisnui
3 ca un auz sa nu cada mai tare sunt necesare 3 lucruri
- se exclud alimentele care fac sangele gros, vascos( lactate, mezeluri, dulciuri cu creme, piele gaina, untura, margarina)
- trebuei sa consumam foarte multe lichide.., apa plata si ceaiuri
- tratament cu vasodilatatoare cerebrale.. pentru a intretine circulatia cerebrala
2 se poate pune initial doar un aparat pe urechea cu 60 cadere.. pentru a Va obisnui
3 ca un auz sa nu cada mai tare sunt necesare 3 lucruri
- se exclud alimentele care fac sangele gros, vascos( lactate, mezeluri, dulciuri cu creme, piele gaina, untura, margarina)
- trebuei sa consumam foarte multe lichide.., apa plata si ceaiuri
- tratament cu vasodilatatoare cerebrale.. pentru a intretine circulatia cerebrala
Multumesc si voi asculta sfaturile dvs.
O seara buna !
O seara buna !
Buna dimineata !
Pentru a-mi recomanda un tratament cu vasodilatoare de ce informatii mai aveti nevoie.
Referitor la lactate se poate consuma de exemplu iaurt degresat?
Intenționez ca dupa încălzirea vremii sa fac o programare la dvs.
Va multumesc din suflet !
Pentru a-mi recomanda un tratament cu vasodilatoare de ce informatii mai aveti nevoie.
Referitor la lactate se poate consuma de exemplu iaurt degresat?
Intenționez ca dupa încălzirea vremii sa fac o programare la dvs.
Va multumesc din suflet !
din lactate poti consuma doar Kefir si branza de casa.. cate putin
vasodilatator.. poate sa va prescie sau la ORL sau neurologie.. medicul care vede pacientul
vasodilatator.. poate sa va prescie sau la ORL sau neurologie.. medicul care vede pacientul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fiica mea in varsta de 11 ani are probleme cu auzul
- 5hipoacuzie la conducatorul auto (amator)
- 6De cand ma stiu am avut dureri ale urechilor.. acum am o hipoacuzie la urechea dreapta
- 3hipoacuzie-neurosenzoriala-bilaterala-forma moderata
- 4Perforatie de timpan, durere brusca si crunta
- 4ce sa fac ca sa mi recapat auzul?
- 2hipoacuzie?
- 22Hipoacuzie neurosenzoriala medie bilaterala - imi puteti explica in detaliu despre ce e vb?
- 3O problema cu urechea - aud ceva mai slab
- 3hipoacuzie neurosenzoriala
- 0Hipoacuzie urechea stanga
- 5Hipoacuzie bilaterala
- 0hipoacuzie mixta severa us;hipoacuzie neurosenzoriala medie ud
- 5hipoacuzie dar NU definitiva
- 1Hipoacuzie cauzata de angina?
- 7Hipoacuzie, Tinnitus si Otomastoidita
- 6Hipoacuzie brusc instalata si vertij
- 3Hipoacuzie, catar tubar
Mai multe informații despre: Hipoacuzia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: