Deficienta velo-palatina.. Se mai poate face ceva in cazul meu, pentru a-mi recupera auzul?
De mica, de la varsta de 1-2 ani am fost operata de 3 ori iar a 4-a oara a fost cand am avut varsta de 12 ani ! de la ultima operatie dupa 1 - 2 ani am aflat ca am timpanul modificat si auzul de la urechea dreapta imi este scazut cam pana la jumatate! Se mai poate face ceva in cazul meu, pentru a-mi recupera auzul ?
5 comentarii
Trimite audiograma pe mail
am fost la un cabinet particular din Iasi si nu mi-a facut audiograma ! in cazul acesta ce trebuie sa fac ?
Si cum si.au dat seama ca ai auzul scazut.. fara audiograma?
TRebue sa faci o autiograma si o Timpanograma..ca sa stii ce sanse sunt de vindecare.
Ei un bilet de trimitere de la medicul de familie.. si mergi la Clinica ORL. sp. de Recuperare Iasi.
o sa ai toate investigatiile necesare si un raspuns la intrebarea ce se poate face!
TRebue sa faci o autiograma si o Timpanograma..ca sa stii ce sanse sunt de vindecare.
Ei un bilet de trimitere de la medicul de familie.. si mergi la Clinica ORL. sp. de Recuperare Iasi.
o sa ai toate investigatiile necesare si un raspuns la intrebarea ce se poate face!
Si eu am avut deficienta velo-palatina si am fost operata de 2 ori o data la 3 luni si o data la 3 ani, dar totusi am ramas cu defect de vorbire. La tine vorbirea este normala?
Eu as vrea sa fac o operatie pentru corectarea vorbirii pentru ca doar cu logoped nu am reusit sa obtin mai mult decat atat. As vrea sa stiu daca exista vreun doctor care m-ar putea ajuta. Eu sunt din Iasi si am fost la un doctor dar nu pare prea convins. Se pare ca trebuie modificat valul palatin pentru ca este prea ingust... din cate am inteles eu de la doctori.
Vreau sa intreb in primul rand daca e posibil la 27 de ani sa mai fac ceva in privinta asta.
Eu as vrea sa fac o operatie pentru corectarea vorbirii pentru ca doar cu logoped nu am reusit sa obtin mai mult decat atat. As vrea sa stiu daca exista vreun doctor care m-ar putea ajuta. Eu sunt din Iasi si am fost la un doctor dar nu pare prea convins. Se pare ca trebuie modificat valul palatin pentru ca este prea ingust... din cate am inteles eu de la doctori.
Vreau sa intreb in primul rand daca e posibil la 27 de ani sa mai fac ceva in privinta asta.
Buna. Tin sa te informez ca si la mine vorbirea nu este clara, probabil imi aflectea si faptul ca am asa zis polipi.
Mi s-a zis ca daca m-as opera de polipi as risca, ca vorbirea sa numai fi asa de "clara" cum e acuma.
Dar sa speram ca ne ajuta si pe noi Domnul sa fim tari si sa trecem cu bine peste asta.
Toate cele bune!
Mi s-a zis ca daca m-as opera de polipi as risca, ca vorbirea sa numai fi asa de "clara" cum e acuma.
Dar sa speram ca ne ajuta si pe noi Domnul sa fim tari si sa trecem cu bine peste asta.
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9spalaturi auriculare = timpan perforat?
- 4auz slabit
- 3Timpan spart la copil?
- 3hipoacuzie-neurosenzoriala-bilaterala-forma moderata
- 13problema urechea dreapta
- 3Rinita hipertrofica bilaterala + timpan mat
- 7Hipoacuzie mixta la ambele urechi
- 6lichid in spatele timpanului la copil de sase ani
- 3Am cartilajul moale la urechi si nu aud bine
- 1Fisura de timpan
- 0hipoacuzie mixta severa us;hipoacuzie neurosenzoriala medie ud
- 0Hipoacuzie medie bilaterala
- 8Hipoacuzie avansata