Pot sa fiu insarcinata?
Buna ziua!
Pe 16 ianuarie am avut un fel de contact sexual pentru prima data. Nu pot spune ca a fost o penetrare completa. Am folosit prezervativ si el nu a ejaculat deloc, in prezervativ cred ca se vedea un pic din lichidul pre ejaculativ deoarece era un fel de lichid alb intr o cantitate foarte mica. Prezervativul nu s a rupt, dar s a miscat un pic mai in sus, ma gandeam ca poate sa fie ceva, dar penisul nu a fost introdus mai jos de zona prezervativului. Mentruatia trebuie sa imi vina pe 27 ianuarie, dar sunt foarte panicata ca poate cine stie si vreau sa ma asigur ca totul e ok..as si avut cum sa raman insarcinata? Mentionez ca am fost cam balonata in ultima vreme si am niste dureri micute cand stau in pat. Va rog sa imi raspunda cineva. Si menționez ca am 16 ani.
Multumesc anticipat.
Pe 16 ianuarie am avut un fel de contact sexual pentru prima data. Nu pot spune ca a fost o penetrare completa. Am folosit prezervativ si el nu a ejaculat deloc, in prezervativ cred ca se vedea un pic din lichidul pre ejaculativ deoarece era un fel de lichid alb intr o cantitate foarte mica. Prezervativul nu s a rupt, dar s a miscat un pic mai in sus, ma gandeam ca poate sa fie ceva, dar penisul nu a fost introdus mai jos de zona prezervativului. Mentruatia trebuie sa imi vina pe 27 ianuarie, dar sunt foarte panicata ca poate cine stie si vreau sa ma asigur ca totul e ok..as si avut cum sa raman insarcinata? Mentionez ca am fost cam balonata in ultima vreme si am niste dureri micute cand stau in pat. Va rog sa imi raspunda cineva. Si menționez ca am 16 ani.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna. Nu esti! Din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala ti-ai dereglat putin menstra ( si baloanarea e tot de la asta). Stai linistita, va aparea menstra curand :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 1Vreau sa facem dragoste dar imi e foate frica si ma opresc
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 2Dezvirginare
- 6lipsa placerii
- 4Am incercat sa o facem pentru prima oara.
- 0probleme la dezvirginare
- 1Sangerari urinare dupa primul act sexual
- 0Chist maroniu la intrarea in vagin
- 3Virgina insarcinata???
- 2un raspuns va rog
- 5Sarcina?
- 9Problema cu erectia !
- 1Mentinere erectie !
- 1Vreau să știu la ce să mă aștept când imi voi incepe viața sexuală!
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 2Himenul elastic
- 0Primul contact sexual
- 4Dezvirginare imposibil de realizat
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: