Pot sa fiu insarcinata?
Buna ziua!
Pe 16 ianuarie am avut un fel de contact sexual pentru prima data. Nu pot spune ca a fost o penetrare completa. Am folosit prezervativ si el nu a ejaculat deloc, in prezervativ cred ca se vedea un pic din lichidul pre ejaculativ deoarece era un fel de lichid alb intr o cantitate foarte mica. Prezervativul nu s a rupt, dar s a miscat un pic mai in sus, ma gandeam ca poate sa fie ceva, dar penisul nu a fost introdus mai jos de zona prezervativului. Mentruatia trebuie sa imi vina pe 27 ianuarie, dar sunt foarte panicata ca poate cine stie si vreau sa ma asigur ca totul e ok..as si avut cum sa raman insarcinata? Mentionez ca am fost cam balonata in ultima vreme si am niste dureri micute cand stau in pat. Va rog sa imi raspunda cineva. Si menționez ca am 16 ani.
Multumesc anticipat.
Pe 16 ianuarie am avut un fel de contact sexual pentru prima data. Nu pot spune ca a fost o penetrare completa. Am folosit prezervativ si el nu a ejaculat deloc, in prezervativ cred ca se vedea un pic din lichidul pre ejaculativ deoarece era un fel de lichid alb intr o cantitate foarte mica. Prezervativul nu s a rupt, dar s a miscat un pic mai in sus, ma gandeam ca poate sa fie ceva, dar penisul nu a fost introdus mai jos de zona prezervativului. Mentruatia trebuie sa imi vina pe 27 ianuarie, dar sunt foarte panicata ca poate cine stie si vreau sa ma asigur ca totul e ok..as si avut cum sa raman insarcinata? Mentionez ca am fost cam balonata in ultima vreme si am niste dureri micute cand stau in pat. Va rog sa imi raspunda cineva. Si menționez ca am 16 ani.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna. Nu esti! Din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala ti-ai dereglat putin menstra ( si baloanarea e tot de la asta). Stai linistita, va aparea menstra curand :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 5a fost virgina?
- 3apar schimbari dupa primul contact sexual?
- 0Ce e de stiut inainte de a dezvirgina o fata ?
- 4primul contact sexual si sangerare de trei zile
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 2Problema act sexual
- 2Sangerare vaginala
- 2Problema erectie
- 2Ce se intampla daca imi incep viata sexuala?
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 3Intrebari / nelamuriri despre penis
- 1Sângerare vaginala
- 5Ajutor! poate să rămână însărcinată?
- 3Ajutor - vagin foarte strâmt, durere foarte mare
- 1Primul act sexual, e posibil sa fiu ramas gravida? Sunt extrem de panicata:(
- 0Primul contact sexual
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: