Inflamare a colului uterin?

10-06-2016
Azaleeabo
Nu este medic/terapeut
Azaleeabo
Buna ziua! Acum aproximativ o saptamana mi-am inceput viata sexuala. Initial a fost penetrare neprotejata dar a fost doar o incercare (a intrat de vreo 2 ori), amandoi fiind virgini. Zilele trecute a avut loc actul sexual in sine (protejat), iar in rest are loc si penetrarea cu degetele. Dupa prima data am avut o mica sangerare, niste dureri cat se poate de normale la nivelul vaginului si cam atat. Dar dupa ce s-a intamplat acum cateva zile pe bune, am o senzatie de usturime (in interior, cred ca la nivelul cervixului) si cand am verificat cu degetul pare usor inflamat, am verificat cu oglinda dar nu pare nimic iesit din comun. Peretii vaginului, cumva si pe aproape de coapse se simt ciudat, ca o durere (dar ma gandesc ca e o cheste normala dupa primul contact) si am avut si o scurta sezatie de durere la nivelul ovarelor, dar a fost foarte scurt si s-a intamplat o singura data. La urinare se simte un discomfort dar nu e neaparat mancarime/ usturime. Si atunci cand are loc penetrarea cu degetele este o senzatie de 50% placere, 50% ceva ce nu pot explica, un fel de usturime. Este posibil sa fi contactat vreo boala chiar daca el era virgin? sunt niste reactii normale in urma inceperii vietii sexuale? e posibil sa fie vorba de vreo rana interna? sau vreo infectie?
2 comentarii
0
11-06-2016, ora 00:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Vedeti impreuna Sexul in afara casatoriei are un pret, 500.000 vizualizari pe Youtube.
Virgin dar nu a facut petting cu nimeni niciodata ?
Tu la fel ? Nu ai facut petting cu nimeni niciodata ?
Sunt unele boli ce se iau doar prin petting. Vedeti in film.
Nu sunt reactii normale.
Mergi la ginecolog.
Scrie-i cu liniute toate problemele pe o hartie si o sa efectueze examenul clinic.

P.S.: Penetrarile neprotejate pot duce la sarcina.
0
13-06-2016, ora 15:58
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Draga Azaleeabo, iti recomandam sa te protejezi in timpul actului sexual, in cazul de fata daca simptomele persista iti recomandam sa consulti un medic ginecolog care sa indice efectuarea unor analize.

O saptamana excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.