Risca sa fie insarcinata ?

05-08-2017
Marginean123
Nu este medic/terapeut
Marginean123
Buna, am incercat sa fac sex cu prietena mea, este virgina si eu la fel. Am incercat prima data anal, deoarece nu voia altfel. Nu am reusit nici asa pentru ca o durea. Ne-a luat valul si am introdus penisul in vagin(doar capul) de 2-3 ori pentru ca la fel, o durea... Specific ca nu am folosit prezervativ, iar ea era in prima zi de ciclul, deci nici vorba de ejaculare. Am auzit ca se poate ramane insarcinata chiar daca nu ejaculezi din cauza lichidului de pe penis care contine sperma. Este posibil sa fi ramas insarcinata ? Nici macar nu ne-am dezvirginat, dar ea a acuzat dupa 3-4 zile o stare de greata si dureri de burta.

Astept un raspuns cat se poate de serios,

Multumesc anticipat !
5 comentarii
1
06-08-2017, ora 11:02
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Bună ziua!
De obicei se rămână gravidă în perioada fertilă, nu ar avea cum să supraviețuiască spermatozoizii atâta vreme. Greața și durerile de burtă pot să nu aibă legătură cu o sarcină. Dar dacă se întâmplă să-i întârzie menstruația, cumpărați un test de sarcină de la farmacie ca să nu mai aveți emoții. Iar pe viitor mai mare grijă, pentru că un prezervativ vă poate feri de astfel de probleme.
0
06-08-2017, ora 14:09
Marginean123
Nu este medic/terapeut
Marginean123
Mentionez ca nu am ejaculat si nu a fost un act sexual propriu zis. Era in prima zi a menstruatiei.
1
06-08-2017, ora 16:28
Psihologie, București
Nu are cum să fie gravidă în aceste condiții.
0
08-08-2017, ora 18:38
Marginean123
Nu este medic/terapeut
Marginean123
Cum nu am folosit prezervativ crede ca se poate prin prisma faptului ca penisul are un lichid care contine spermatizoizi chiar daca nu ai ejaculat.
1
09-08-2017, ora 18:22
Psihologie, București
Pentru a scăpa de aceste temeri, cumpărați un test de sarcină de la farmacie pentru că e simplu de folosit și rezultatul se obține imediat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici