Risca sa fie insarcinata ?
Buna, am incercat sa fac sex cu prietena mea, este virgina si eu la fel. Am incercat prima data anal, deoarece nu voia altfel. Nu am reusit nici asa pentru ca o durea. Ne-a luat valul si am introdus penisul in vagin(doar capul) de 2-3 ori pentru ca la fel, o durea... Specific ca nu am folosit prezervativ, iar ea era in prima zi de ciclul, deci nici vorba de ejaculare. Am auzit ca se poate ramane insarcinata chiar daca nu ejaculezi din cauza lichidului de pe penis care contine sperma. Este posibil sa fi ramas insarcinata ? Nici macar nu ne-am dezvirginat, dar ea a acuzat dupa 3-4 zile o stare de greata si dureri de burta.
Astept un raspuns cat se poate de serios,
Multumesc anticipat !
Astept un raspuns cat se poate de serios,
Multumesc anticipat !
5 comentarii
Bună ziua!
De obicei se rămână gravidă în perioada fertilă, nu ar avea cum să supraviețuiască spermatozoizii atâta vreme. Greața și durerile de burtă pot să nu aibă legătură cu o sarcină. Dar dacă se întâmplă să-i întârzie menstruația, cumpărați un test de sarcină de la farmacie ca să nu mai aveți emoții. Iar pe viitor mai mare grijă, pentru că un prezervativ vă poate feri de astfel de probleme.
De obicei se rămână gravidă în perioada fertilă, nu ar avea cum să supraviețuiască spermatozoizii atâta vreme. Greața și durerile de burtă pot să nu aibă legătură cu o sarcină. Dar dacă se întâmplă să-i întârzie menstruația, cumpărați un test de sarcină de la farmacie ca să nu mai aveți emoții. Iar pe viitor mai mare grijă, pentru că un prezervativ vă poate feri de astfel de probleme.
Mentionez ca nu am ejaculat si nu a fost un act sexual propriu zis. Era in prima zi a menstruatiei.
Nu are cum să fie gravidă în aceste condiții.
Cum nu am folosit prezervativ crede ca se poate prin prisma faptului ca penisul are un lichid care contine spermatizoizi chiar daca nu ai ejaculat.
Pentru a scăpa de aceste temeri, cumpărați un test de sarcină de la farmacie pentru că e simplu de folosit și rezultatul se obține imediat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 3Prima relatie
- 4As dori raspuns va rog:) mai sunt sau nu virgina?
- 16Dureri si sangerari vaginale.
- 0Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
- 2Dupa dezvirginare
- 2Sangerare vaginala
- 1Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 3Un caz particular! Cer ajutor
- 2Nu simt placere în timpul actului sexual.
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 1Sângerare vaginala
- 3Normal sau nu sa nu imi curga sange la peimul contaxt sexual
- 5Problema erectie
- 2Primul contact sexual
- 3Dezvirginare
- 4Ajutați-mă! Am făcut sex neprotejat, mi-a fost rău după
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: