Durere de burta dupa primul contact sexual

27-07-2017
Stefania12345
Nu este medic/terapeut
Stefania12345
Buna ziua,

Acum 1 saptamana mi-am inceput viata sexuala. Primul contact a fost foarte dureros. Au avut loc mai multe contacte in urmatoarele 3 zile (vreo 13-14). Initial nu a curs deloc sange, ulterior la cateva ore a inceput sa curga sange, continuand sa am sangerari 1 zi. De atunci mai curg picaturi mici de sange de culoare deschisa insa in perioada asta au mai avut loc contacte sexuale. Am dureri in zona burtii in dreptul ovarelor sub forma unor crampe destul de dese. Mentionez ca am folosit prezervative si perioada menstruala trebuie sa vina peste o satapamana. Mentionez ca am si mici usturimi in zona intima cand urinez.
Imi puteti spune de la ce poate fi durerea de burta si acea sangerare sub forma unei picaturi destul de rara? Este normala? Sa imi fac griji ca as putea ramane insarcinata desi nu s-a rupt niciun prezervativ?
1 comentarii
0
28-07-2017, ora 17:02
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, 13-14 contacte sexuale in 3 zile?!!! Altceva nu ati mai facut decat sex? Este foarte probabil ca "zona" a fost suprasolicitata si s-au produs niste rani/rupturi superficiale care pot da un fel de sangerare si usturimi la urinare. Va recomand abstinenta cateva zile - o saptamana, cu igiena foarte buna a zonei genitale. Daca simptomele continua trebuie o evaluare medicala ca sa nu existe vreo infectie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: