Problema sex!
Va rog sa ma lamuriti si pe mine si sa ma ajutati
Prietena mea mi a spus ca este virgina si ca nu a facut nimic pana la ora actuala.. iar mai acu 2 zile m am culcat cu ea.. si nu i a curs sange.. de ce oare? Va rog sa ma ajutati..
Prietena mea mi a spus ca este virgina si ca nu a facut nimic pana la ora actuala.. iar mai acu 2 zile m am culcat cu ea.. si nu i a curs sange.. de ce oare? Va rog sa ma ajutati..
4 comentarii
Buna ziua,
Nu aveti motiv de ingrijorare, nu este obligatoriu sa existe sangerare la primul contact sexual.
Toate cele bune!
Nu aveti motiv de ingrijorare, nu este obligatoriu sa existe sangerare la primul contact sexual.
Toate cele bune!
Bună dimineața!
Nu aveți de ce să vă faceți probleme.
Există și cazuri atipice când femeile nu se nasc deloc cu himen (2 din 1.000 de femei) sau se nasc cu himen flexibil, care, în loc să se rupă la contactul sexual, este împins către peretele inferior al vaginului, se dilată și permite penisului să alunece peste el.
Nu aveți de ce să vă faceți probleme.
Există și cazuri atipice când femeile nu se nasc deloc cu himen (2 din 1.000 de femei) sau se nasc cu himen flexibil, care, în loc să se rupă la contactul sexual, este împins către peretele inferior al vaginului, se dilată și permite penisului să alunece peste el.
Buna dimineata! Exista si situatia cand un himen se poate rupe din cauza tampoanelor interne.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ii este frica de prima data
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 3Dezvirginare fata
- 1Lubrifiantul ajuta la dezvirginare?
- 1Sangerare la dezvirginare
- 2Prima data ciclu?
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 3Insarcinata la primul act sexual?
- 2sperma posibil in vagin
- 1Am dezvirginat-o sau nu?
- 2Pericol de sarcina?