Problema sex!

Va rog sa ma lamuriti si pe mine si sa ma ajutati
Prietena mea mi a spus ca este virgina si ca nu a facut nimic pana la ora actuala.. iar mai acu 2 zile m am culcat cu ea.. si nu i a curs sange.. de ce oare? Va rog sa ma ajutati..
Prietena mea mi a spus ca este virgina si ca nu a facut nimic pana la ora actuala.. iar mai acu 2 zile m am culcat cu ea.. si nu i a curs sange.. de ce oare? Va rog sa ma ajutati..
4 comentarii

Buna ziua,
Nu aveti motiv de ingrijorare, nu este obligatoriu sa existe sangerare la primul contact sexual.
Toate cele bune!
Nu aveti motiv de ingrijorare, nu este obligatoriu sa existe sangerare la primul contact sexual.
Toate cele bune!

Bună dimineața!
Nu aveți de ce să vă faceți probleme.
Există și cazuri atipice când femeile nu se nasc deloc cu himen (2 din 1.000 de femei) sau se nasc cu himen flexibil, care, în loc să se rupă la contactul sexual, este împins către peretele inferior al vaginului, se dilată și permite penisului să alunece peste el.
Nu aveți de ce să vă faceți probleme.
Există și cazuri atipice când femeile nu se nasc deloc cu himen (2 din 1.000 de femei) sau se nasc cu himen flexibil, care, în loc să se rupă la contactul sexual, este împins către peretele inferior al vaginului, se dilată și permite penisului să alunece peste el.

Buna dimineata! Exista si situatia cand un himen se poate rupe din cauza tampoanelor interne.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3apar schimbari dupa primul contact sexual?
- 5prima oara act sexual
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 3Prima oara :(
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 4Deflorare dureroasa sau nu ?
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 0probleme la dezvirginare
- 4Probleme de erectie.
- 2Dupa dezvirginare
- 1Este posibil sa nu pot duce un contact sexual?
- 3Sex oral fara prezervativ
- 5Risca sa fie insarcinata ?
- 0Pot ramane insarcinata?
- 1Pot rămâne insarcinata?
- 2Ajutați-mă!! Simptome specifice după primul contact sexual?
- 0Posibilitate de sarcina?
- 1Problema erecție
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: