Mifegyne si cytotec

Buna ziua! Am sa va povestesc intamplarea mea.
Am ales sa fac avort cu pastile, am luat la Spital mifegyne si a trebuit sa stau 3 ore sub supraveghere, nu s-a intamplat absolut nimic doar m-am plictisit.
A 2 a zi am inceput sa am sangerari dar foarte mici, nu ma durut nimic.
A 3 a zi am Lust pe cale orals 2 pastile cytotec, am avut dureri abdominale mai mare decat cele de la menstruatie dar suportabile, ma asteptam sa fie mai rau, am sangerat dar dinou zilnic si putin, dupa 2 saptamani am facut control si avortul nu a avut efect asa ca am mai primit 9 pastile cytotec sa I-au 3 pe zi, am luat ieri dupa control 2 pastile si astazi pana la ora aceasta decat o pastila, dinou sangerez dar foarte putin si imi este teams ca nu va functiona dinou si trebuie sa trec la avort prin operatie
... Deja sunt in saptamana 9. Avortul nu ma costa nimic.
I s-a mai intamplat cuiva asa ceva?
(mentionez ca totul se intampla in Germania).
Am ales sa fac avort cu pastile, am luat la Spital mifegyne si a trebuit sa stau 3 ore sub supraveghere, nu s-a intamplat absolut nimic doar m-am plictisit.
A 2 a zi am inceput sa am sangerari dar foarte mici, nu ma durut nimic.
A 3 a zi am Lust pe cale orals 2 pastile cytotec, am avut dureri abdominale mai mare decat cele de la menstruatie dar suportabile, ma asteptam sa fie mai rau, am sangerat dar dinou zilnic si putin, dupa 2 saptamani am facut control si avortul nu a avut efect asa ca am mai primit 9 pastile cytotec sa I-au 3 pe zi, am luat ieri dupa control 2 pastile si astazi pana la ora aceasta decat o pastila, dinou sangerez dar foarte putin si imi este teams ca nu va functiona dinou si trebuie sa trec la avort prin operatie
... Deja sunt in saptamana 9. Avortul nu ma costa nimic.
I s-a mai intamplat cuiva asa ceva?
(mentionez ca totul se intampla in Germania).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Avortul prin contraceptive se poate ierta prin spovedire
- 14Problema la avortul medicamentos - cine a mai patit asa ceva scrieti-mi!!!
- 5Avort medicamentos
- 3Întrebare
- 4Continuarea sarcinii după esuarea avortului medicamentos, riscuri..
- 10Experienta avort medicamentos
- 0Sângerare ambundenta!
- 3Experienta mea cu Medabon
- 2Întrerupere de sarcină cu Medabon
- 0Avort medicamentos medabon
- 0Experienta mea cu avortul medicamentos
- 4Medabon experienta si costuri
- 0Mulți mă vor judeca pentru întrebarea pusă - dar cât de des se poate avorta ?
- 5Avort Medicamentos
- 8Experiența cu medabon!
- 0Experienta cu Medabon !
- 1Avort medicamentos!
- 3Resturi dupa avort medicamentos
- 1Avort medicamentos!
- 1Avort medicamentos
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: