Pustule, bubite rosii-roz pe limba
eu inca nu am ajuns la doctor, dar in curand o sa ma duc.am incercat si eu cu glicerina boraxata si bicarbonat dar nu mi-a sangerat nimic.si nu ma ustura sau ceva.
Buna, am o intrebare pentru dumnul doctor. Cred ca am facut candida(ehm...de fapt am limba alba de mai mult timp), insa ieri am observat ca am o pata mai mare, rosie in partea dreapta a limbii. Acea pata are si niste bubite mici, rosiatice, am inceput sa badijonez cu gligerina boraxata...dar vreau sa stiu daca e ceva mai grav... sper sa fie doar o candidoza.
Daca nu va supara cu nimic, nu este necesar tratamentul.
ce fel de medic sunteti dvs?!?!?!? ce fel de raspunsuri sunt acestea?1 'daca nu va supara cu nimic nu este necesar tratamentul.." halal medic!!!! cum adica, daca am o afectiune..daca am o ciuperca in gura, deoarece candida asta este, o ciuperca si imi provoaca o stare de incomoditate constanta, dvs imi spuneti ca nu imi trebuie tratament, doar pentru ca nu mi-a cazut limba inca?!?!?!?!?
Pentru Mastretta :
Eu sunt medic dermatolog, scrie si in dreptul pozei, asa ca nu mai intrebati ce fel de medic sunt !!!
Candida este o ciuperca ce traieste in mod normal in gura, intestinul gros, intravaginal la femei si pe uretra la barbati.
Daca dvs v-ati propus sa o tratati, aveti in vedere ca veti avea peste 6 miliarde de pacienti !!
Va urez succes!!
P.S. Raspunsul "nu este necesar tratamentul" era adresat lui Puppet 11, nu dvs!!
Eu sunt medic dermatolog, scrie si in dreptul pozei, asa ca nu mai intrebati ce fel de medic sunt !!!
Candida este o ciuperca ce traieste in mod normal in gura, intestinul gros, intravaginal la femei si pe uretra la barbati.
Daca dvs v-ati propus sa o tratati, aveti in vedere ca veti avea peste 6 miliarde de pacienti !!
Va urez succes!!
P.S. Raspunsul "nu este necesar tratamentul" era adresat lui Puppet 11, nu dvs!!
buna ziua
de cateva zile ma torturez cu tot felul de idei si ganduri tampite.pt. ca am descoperit niste bubite(ca niste ciuperci) pe limba in partea posterioara. Am crezut ca i ceva legat de candida...totusi se pare ca s au inmultit...adica am una pe omulet..si una pe o amigdala... nu ma deranjeaza foarte tare, cred ca mai mult psihic.Fac tot felul de spalaturi cu ceaiuri...parca s au potolit...nu se mai inmultesc.dar tot acolo sunt..nu dispar de loc.Nu stiu daca am fost foarte explicita...
este ingrozitor sa stiu ca am asa ceva in gura...nici nu imi mai vine sa mananc...
da ti mi si mie un sfat va rog mult!
de cateva zile ma torturez cu tot felul de idei si ganduri tampite.pt. ca am descoperit niste bubite(ca niste ciuperci) pe limba in partea posterioara. Am crezut ca i ceva legat de candida...totusi se pare ca s au inmultit...adica am una pe omulet..si una pe o amigdala... nu ma deranjeaza foarte tare, cred ca mai mult psihic.Fac tot felul de spalaturi cu ceaiuri...parca s au potolit...nu se mai inmultesc.dar tot acolo sunt..nu dispar de loc.Nu stiu daca am fost foarte explicita...
este ingrozitor sa stiu ca am asa ceva in gura...nici nu imi mai vine sa mananc...
da ti mi si mie un sfat va rog mult!
buna ziua
astept cu nerabdare un semn de la dvs.
va rog mult.
astept cu nerabdare un semn de la dvs.
va rog mult.
In primul rand ar trebui sa va examineze un dermatolog pentru a stabili daca ceea ce vedeti dvs este ceva normal (papile gustative spre exemplu) sau patologic.
ma uitam la poza cu limba lui JustM3, care seamana izbitor de bine cu a mea :))...se poate ca limba alba, incarcata sa fie asa din cauza fumatului?pt ca mie la analize nu mi-a iesit nimic...si sunt fumatoare...va pup.
Imi raspundeti va rog, un exudat faringian presupune si un examen candida?fiindca eu am facut unul dar nu mentioneza nimic de candida, decat partea bacteriologica-streptococ b grupa A.Problema care ma framanta e ca papilele gustative de la baza limbii sunt inflamate si am 2 pungi albe ca puroiul pe amigdala dreapta si mi-e frica sa nu fie candida..De la ce ar putea fi inflamte papilele?Astept raspuns, va multumesc
Aveti o amigdalita pultacee! Mergeti la un infectionist sau ORL-ist pentru tratament!
Buna si mie mi-a iesit o pata roz rosiatica pe limba..ce poate fi
Am si eu nevoie de ajutor ! Fetita mea in varsta de 8 ani are niste bubite rosii-roz pe limba, catre varf, care o ustura, nu poate manca. Mentionez ca nu facut nici un tratament cu medicamente. In ultima vreme doar a mancat mai multe nectarine ( sa fie vreo alergie ?)). Nu am fost la nici un medic, este noapte acum si as dori sa stiu daca pot cumpara maine ceva de la farmacie fara sa consultam un medic. Multumesc anticipat !
Pentru LUNGII:
probabil ca fetita a facut afte bucale dupa consumul de nectarine!
Aplicati cu un betisor igienic (cu vata), albastru de metil, dupa fiecare masa. Daca in 2-3 zile nu cedeaza, apelati la un consult dermatologic.
probabil ca fetita a facut afte bucale dupa consumul de nectarine!
Aplicati cu un betisor igienic (cu vata), albastru de metil, dupa fiecare masa. Daca in 2-3 zile nu cedeaza, apelati la un consult dermatologic.
buna ziua!.am 19 ani...am si eu o problema. de o sapt mi-a aparut pe limba o pata rosie cu o dunga in mijloc care este dureroasa atunci cand mananc si cand misc limba. iar in zona genitala imi mai apare din cand in cand niste pete rosii...care ustura la urinare. am fost la doctor dar nu stiu ce am pe limba, mi-au dat de facut o serie de analize la sange...o hemoleucograma completa..mi-au iesit bune cu exceptia NEUT% care e 73, 3 iar limita e 72...si PCT care e 0, 40 limita fiind 0, 35. de asemenea mi-am facut si testul pt candida si a iesit negativ. medicul mi-a zis sa fac si treponema pallidum...crede-ti ca as putea avea asa ceva avand in vedere ca acum un an am facut teste la sange pt bolile venerice pt scoala de soferi si nu mi-a iesit nimic...iar in zona genitala a aparut prima oara dupa max o luna de la analize...mai mentionez si faptul ca am un partener stabil de 3 ani si jumatate si ne-am inceput viata sexuala impreuna. deci nu am de unde sa am asa ceva.partenerul nu s-a plans cu nimic...ce credeti ca am?..astept raspuns.multumesc
Poate fi vorba despre o aftoza bipolara.
Asteptati sa va spuna medicul care va consulta de ce suferiti exact, el avand toate datele necesare pentru diagnostic.
Asteptati sa va spuna medicul care va consulta de ce suferiti exact, el avand toate datele necesare pentru diagnostic.
Domnule dosctor am si eu o problema cred ca papilele mele gustative mi s-au imflamat mi s-au marit si sunt rosii, ma cam jeneaza simt ca am ceva in gat de 2 zile sunt asa
mia aparut o roseata si a crescut o carne an zona genitala ce pot face? cemi recomandati?
buna ziua, am si eu o fetita de 2 ani si 7 luni si de cateva saptamani are niste bubite la ambele capete ale guriti, eu zic ca ii este sete noaptea si nu cere si din cauza asta dar ziua bea foarte multa apa si nu ii mai trec vad ca acum sa cam si intins.va rog sa imi dati si mie un raspuns multumesc frumos
Aplicati Triderm crema, de 2 ori pe zi, 4-5 zile.
Daca bubitele nu dispar, mergeti la un consult dermatologic.
Daca bubitele nu dispar, mergeti la un consult dermatologic.
Buna ziua,
Ma aflu in concediu in afara tarii si am si eu o problema. De cateva zile am o tuse iritativa care nu ma lasa deloc in special seara inainte de culcare si, uitandu-ma in oglinda incercand sa vad daca cumva am puncte de infectie, am observat pe faringe niste bubite rosiatice. Intrucat imi este destul de dificil sa consult un medic aici, imi puteti da un sfat? Ce poate fi si daca imi puteti recomanda un tratament de la distanta. va multumesc!
Ma aflu in concediu in afara tarii si am si eu o problema. De cateva zile am o tuse iritativa care nu ma lasa deloc in special seara inainte de culcare si, uitandu-ma in oglinda incercand sa vad daca cumva am puncte de infectie, am observat pe faringe niste bubite rosiatice. Intrucat imi este destul de dificil sa consult un medic aici, imi puteti da un sfat? Ce poate fi si daca imi puteti recomanda un tratament de la distanta. va multumesc!
Luati un antiseptic gen Faringosept, dupa fiecare masa.
Buna ziua domnule doctor! In urma cu o jumatate de an am inceput sa imi apara o secretie alba, densa.In contact cu aerul devine ca faina. Totodata am inceput sa am pete albicioase-galbui pe limba. In urma unor analize ginecologice recente, mi s-a spus k nu am nimic. Nu stiu ce sa mai cred, deoarece in timpul contactului sexual am neplaceri si de trei saptamani simt nevoia de a urina foarte des si daca nu beau multa apa am usturimi.
Va multumesc!
Va multumesc!
Ar trebui sa faceti un examen sumar de urina si o ecografie renala.
Va multumesc pentru recomandari! Am sa le urmez intocmai!
Buna ziua,
Mi-am facut contul special dupa ce am gasit discutia aceasta. M-a cam pus pe ganduri...Aveam o problema cu candida de mult timp dar, de vreo 2-3 luni am o problema cu o jena in gat care nu ma lasa. E ca un nod in gat, simt tot timpul nevoia sa inghit, cateodata e o senzatie de fir de par undeva la baza limbii inspre gat, ceea ce m-a si facut sa imi studiez mai bine limba si sa descopar ca am ( dupa ce am tras de limba destul de mult), ca niste basici, niste bubite dar de dimensiuni mai mari care m-au dus la concluzie ca ele ar putea fi de vina pentru jena din gat. Dupa ce am citit ce ati spus ca sunt normale acele bubite nu pot sa ma gandesc decat ca acea jena in gat este ori din alta cauza, ori din cauza acestor bubite care s-au inflamat mai mult decat este normal( nu stiu daca este posibil asa ceva). Mentionez ca sunt pe tratament pentru hipertensiune, diovan si carvedilol. Doctorul cardiolog mi-a spus ca medicamentele nu au aceste efecte secundare si nu ar putea fi din cauza lor jena in gat, dar s-ar putea sa fie vreo alergie, chiar si de la medicamente. Mi-a spus sa merg la medicul de familie, ceea ce am si facut, dar medicul mi-a spus ca nodul in gat e foarte probabil sa fie de la stres si ca o sa-mi treaca in timp dar sa fac gargara cu apa cu sare si apa cu bicarbonat. Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat v-as fi extrem de recunoscator. Nu ar fi o problema daca nodul acesta in gat nu mi-ar crea acest disconfort.
Mi-am facut contul special dupa ce am gasit discutia aceasta. M-a cam pus pe ganduri...Aveam o problema cu candida de mult timp dar, de vreo 2-3 luni am o problema cu o jena in gat care nu ma lasa. E ca un nod in gat, simt tot timpul nevoia sa inghit, cateodata e o senzatie de fir de par undeva la baza limbii inspre gat, ceea ce m-a si facut sa imi studiez mai bine limba si sa descopar ca am ( dupa ce am tras de limba destul de mult), ca niste basici, niste bubite dar de dimensiuni mai mari care m-au dus la concluzie ca ele ar putea fi de vina pentru jena din gat. Dupa ce am citit ce ati spus ca sunt normale acele bubite nu pot sa ma gandesc decat ca acea jena in gat este ori din alta cauza, ori din cauza acestor bubite care s-au inflamat mai mult decat este normal( nu stiu daca este posibil asa ceva). Mentionez ca sunt pe tratament pentru hipertensiune, diovan si carvedilol. Doctorul cardiolog mi-a spus ca medicamentele nu au aceste efecte secundare si nu ar putea fi din cauza lor jena in gat, dar s-ar putea sa fie vreo alergie, chiar si de la medicamente. Mi-a spus sa merg la medicul de familie, ceea ce am si facut, dar medicul mi-a spus ca nodul in gat e foarte probabil sa fie de la stres si ca o sa-mi treaca in timp dar sa fac gargara cu apa cu sare si apa cu bicarbonat. Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat v-as fi extrem de recunoscator. Nu ar fi o problema daca nodul acesta in gat nu mi-ar crea acest disconfort.
Ar trebui sa consultati un medic ORL-ist deoarece este posibil sa aveti fie o rana fie un corp strain in gat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2bube pe maini cu lichid si pe corp bube rosii
- 4Bube rosii pe tot corpul in special maini si spate
- 9Candida bucala, limba foarte incarcata si gura uscata
- 6simptome de inghitit limba
- 5basicuta sub limba
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 7Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba?
- 5maxilar inclestat si limba inflamata
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 1dupa sex, mi-au iesit niste bubite mici rosi cateva pe piele
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 2Crize de mancarimi si intepaturi la nivelul pielii
- 2Bubite rosii
- 4Rog Raspuns - probleme la stomac
- 0Bobite pe spatele limbii la copil
- 4Mâncărime bubițe rosi
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 0Intrebare - pe tot corpul puncte rosii si ma mananca de nu mai pot
- 7Puncte rosii
- 0Puncte roșii pe picioare. Mancarime
Mai multe informații despre: Limba bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: