Intrebare - pe tot corpul puncte rosii si ma mananca de nu mai pot

Buna ziua..am si eu o intrebare...din luna decembrie ma confrunt cu o alergie...imi apar atunci cand ies afara daca transpir..atunci cand fac curat, aceeasi problema, transpir...cand fac dus cu apa fierbinte.imi apare pe tot corpul puncte rosii si ma mananca de nu mai pot.tin sa precizez am fost la 4 doctori pana acum.alergologie am fost.am fost in romania..am facut teste de sange..nimic.am fost in germania teste d piele...la fel nimic.nu mai suport alergia aceasta
Ce as putea face?am luat tot felul de pastile..claritine..aerius..tavegyl
.citirizin..urtimed..nimic nu ma ajuta.as dori sa ma ajutati daca se poate.imi este si rusine sa ies afara...pentru ca ma umplu de alergie.tin sa precizez atunci cand nu fac nimic..stau in pat..imi dispar dupa 30min..maxim o ora.multumesc
Ce as putea face?am luat tot felul de pastile..claritine..aerius..tavegyl
.citirizin..urtimed..nimic nu ma ajuta.as dori sa ma ajutati daca se poate.imi este si rusine sa ies afara...pentru ca ma umplu de alergie.tin sa precizez atunci cand nu fac nimic..stau in pat..imi dispar dupa 30min..maxim o ora.multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16alergii ale pielii???
- 3bube rosiatice dar fara lichid care ma mananca... e urticarie?
- 3bubite rosii.vreau un raspuns urgent
- 4infectie sau candidoza?
- 8Bubite rosii pe penis - unguent/crema?
- 0bubite rosii peste o rana nevindecata dupa oparire
- 1Bubite rosii pe cerul gurii
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 2Bubita rosie pe limba dureroasa.
- 4am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor
- 0Bubite rosi pe scrot
- 1Ajutati-ma - bubite rosii be brate..gat..abdomen..coapse...atunci cand ies afara
- 2Bubite rosii.
- 1Bubite rosii
- 2Bube rosii pe degetele de la maini
- 7Puncte rosii
- 1Alergie? iritație in zona gurii și a nasului - bubițe mici și roșii cu prurit și oarecare usturime
- 0Piscaturi pe spate
- 0Iritatie pe corp
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: