maxilar inclestat si limba inflamata
Buna seara!Acum cateva luni, intr-o seara am avut niste simptome pe care nu le-am avut niciodata.Mi se inclestase gura, limba o simteam inflamata si am inceput sa tremur.M-am dus imediat la spital si medicul mi-a injectat calciu intravenos si mi-a administrat un calmant.Mi-am revenit dupa aceea, dar am si acum acele senzarii, insa fara tremur, doar ma trezesc de multe ori cu gura inclestata, limba inflamata si nu pot sa articulez parca bine cuvintele.Ba chiar simt ca nu pot sa inghit bine, sa casc gura in totalitate, am senzatie de gat uscat si ca nu pot sa respir bine.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Va multumesc anticipat!
5 comentarii
de ce nu faci un tratament cu calciu? mergi si la un psiholog...iti va face bine..
Am facut tratament cu calciu, dar foarte putin timp.ma gandesc sa merg la un psiholog de ceva timp...multumesc ptr raspuns!
Ai facut un atac de panica; acum ai ramas cu stari de anxietate. Iti recomand tratament psihiatric.
Buna seara! De ceva timp cam 5 ani mi se inclesteaza maxilarul, si cand mananc, sau deschid gura pocneste, doctorul dentist mi-a spus ca se trage de la dinti, dar mi se pare absurd e ceva timp de cand sunt asa, nu stiu ce sa fac, va rog da'ti-mi un raspuns de la ce sar putea trage si ce asi putea sa fac.Va multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Un fel de neg pe limba
- 7Maxilar -blocat-
- 3limba rosie si ustura.
- 3muscatura de limba
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 2Limba cu problemele ei
- 7Carcinom scuamos
- 3cred ca am negi pe limba
- 0senzatie limba arsa
- 0Maxilarul inclestat - va rog mult
- 5arsura limba si cerul gurii