Rog Raspuns - probleme la stomac
Buna seara.Â
Prezint de cateva saptamani, precizez faptul ca traiesc intr o anume stare de stres din anumite cauze, niste mici ulceratii in special pe carful limbii, par a fi anumite papile iritate si parca ar fi marite si sunt de culoare alba.Prezint anumite probleme la stomac, in momentul in care mananc mai pretentios sau beau acidulat, ma umflu si ma doare stomacul pentru cateva minute simtind nevoia sa scot gaze.Probleme cu limba se schimba de la o zi la alta, de fiecare data iritatia se muta in alta zona dar tot pe varful limbii. Am intretinur relatii sexuale cu o doamna, dupa care a doua zi am inceput sa prezint aceste simptome. Am in vedere, eu stiu, posibila transmitere BTS. Nu ne am sarutat sau chestii de genul.Â
Va multumesc!
Prezint de cateva saptamani, precizez faptul ca traiesc intr o anume stare de stres din anumite cauze, niste mici ulceratii in special pe carful limbii, par a fi anumite papile iritate si parca ar fi marite si sunt de culoare alba.Prezint anumite probleme la stomac, in momentul in care mananc mai pretentios sau beau acidulat, ma umflu si ma doare stomacul pentru cateva minute simtind nevoia sa scot gaze.Probleme cu limba se schimba de la o zi la alta, de fiecare data iritatia se muta in alta zona dar tot pe varful limbii. Am intretinur relatii sexuale cu o doamna, dupa care a doua zi am inceput sa prezint aceste simptome. Am in vedere, eu stiu, posibila transmitere BTS. Nu ne am sarutat sau chestii de genul.Â
Va multumesc!
4 comentarii
limba este Oglinda tractului digestiv
bubitele pe limba este o reactie de apararea organismuli.. sa nu conumi Prostiile care NU le tolereaza stomacul sau intestinele
faci investigatii la gastrologie
bubitele pe limba este o reactie de apararea organismuli.. sa nu conumi Prostiile care NU le tolereaza stomacul sau intestinele
faci investigatii la gastrologie
Multumesc domnule doctor. Posibil sa aiba vre o legatura cu relatia sexuala intretinuta cu acea doamna. Simptomele pe limba le am prezentat la nici 24 h de la actul sexual. Sa inteleg ca singura prblema ar fi stomacul si stresul, sau poate si un BTS. Ma tot gandesc la HIV.
vorbeste cu un psiholog
sa te ajute sa scapi de gandurile.. inutile
sa te ajute sa scapi de gandurile.. inutile
Se exclude posibilitate unui BTS sa inteleg?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu limba... niste zone mai rosii, foarte netede, cu doar cateva papile mai umflate pe ele
- 2pete dureroase pe limba
- 2Probleme
- 13ciuperci pe limba ?
- 7Limba anormala?
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 9probleme fiere sau candida bucala ?
- 2Limba inflamata
- 6Rog interpretare rezultat PET-CT dupa operatie de carcinom scuamos sub limba
- 4Simptome multiple faringe-lueta-limba
- 1Excrescente la baza limbii.. de o luna
- 0senzatie limba arsa
- 1Limba maro
- 2Durere de gat persistenta
- 3Ranula sublinguala/ afta ? stomatolog sau ORL?
- 0Ulceratie baza limbii lateral dreapta
- 2O umflătura ciudata sub limba
- 0Ajutați-ma - tremur continuu al limbii
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: